|

SCANDAL! La Grajduri localnicii fac greva foamei pentru a fi scoşi din noroi

Edilul şef din Grajduri este acuzat de oameni că nu a pietruit câteva drumuri din comună. Un consilier a intrat în greva foamei pentru că din satul Cărbunari nu se mai poate ieşi cu maşina. Un alt consilier îl acuză pe primarul Zamfirache, care a migrat la PSD, că banii primiţi pe „trădare“ i-a folosit pentru lucrări în bătaie de joc. Zamfirache se apără şi susţine că va reface drumurile când va permite vremea.

Cel mai longeviv primar ie­şean, Constantin Zamfirache de la Grajduri, ales în funcţie ime­diat după revoluţie, şi-a ridicat sătenii în cap după ce nu a putut rezolva problema unor drumuri săteşti care sunt blocate de noroaie. Con­silierul local independent din satul Cărbunari, Claudiu Iuraşcu, a intrat în greva foamei, ală­turi de alţi trei consăteni, după ce primarul Zamfirache nu a reuşit să repare drumul comunal care face legătura între sat şi drumul de asfalt care duce spre centrul co­munei.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-scandal-la-grajduri-localnicii-fac-greva-foamei-pentru-a-fi-scosi-din-noroi–89368.html