|

Scandalagiu arestat după ce a fost externat de la “Socola”: a tăiat cauciucurile unei maşini

Un individ de 30 de ani din Nicolina a fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost externat de la “Socola”, unde fusese internat în urma unui scandal uriaş avut cu poliţiştii. Ştefan Ciulei este acuzat de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

In urmă cu două săptămâni, tânărul se întorsese cu prietena lui din străinătate. Amândoi intraseră în izolare, stând într-un apartament din Nicolina. Cei doi s-au certat, iar fata a plecat de acasă. S-a întors împreună cu o prietenă pentru a-şi lua lucrurile. În timp ce fetele se ocupau de bagaje, băiatul a coborât şi i-a tăiat cu un cuţit cauciucurile de la maşină.

Tânăra a sunat la 112, iar un echipaj de la Secţia 6 de Poliţie CUG a sosit la faţa locului. Individul s-a enervat şi a început scandalul: a ţipat, a înjurat şi chiar a vrut să-i lovească pe poliţişti. Agenţii au încercat să-l bage în maşina de serviciu pentru a-l duce la secţie, dar Ciulei s-a opus. Poliţiştii au încercat apoi să îl încătuşeze, însă tânărul s-a zbătut să scape. Până la urmă, a fost dus la Institutul de Psihiatrie “Socola” şi a rămas internat până ieri. După externare, el a fost arestat. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/scandalagiu-arestat-dupa-ce-a-fost-externat-de-la-a-socolaa-a-taiat-cauciucurile-unei-masini–257871.html