|

Se fac angajări la ANAF! Zeci de posturi de conducere, la mare căutare

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală are mare nevoie de personal pentru posturile de conducere și face în acest sens angajări. Cei interesați trebuie să știe că aceste posturi vor fi ocupate în urma organizării unor concursuri ce vor fi susţinute în data de 18 noiembrie.Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la concurs peste 60 de posturi de conducere din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice şi administraţiilor fiscale judeţene, numai pentru funcţiile de director şi şef de administraţie, dar în instituţie există un deficit de peste 20% a posturilor de execuţie, se arată într-un comunicat Sindicatului Naţional Meridian.

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a scos la concurs peste 60 de posturi de conducere din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice şi administraţiilor fiscale judeţene, numai pentru funcţiile de director şi şef de administraţie. Toate acestea vor fi ocupate în urma organizării unor concursuri ce vor fi susţinute în data de 18 noiembrie, anul acesta. Conform legislaţiei în vigoare, orice post de conducere dintr-o instituţie publică nu poate sta vacant mai mult de nouă luni, dar cu toate acestea există funcţii în cadrul ANAF pentru care nu s-au organizat concursuri de mai mulţi ani de zile”, se spune în comunicat.

Organizaţia menţionează că prin aceste măsuri anunţate se încearcă ocuparea doar a unora dintre ele. …https://www.capital.ro/se-fac-angajari-la-anaf-zeci-de-posturi-de-conducere-la-mare-cautare.html