|

Sebastian Ciobanu, mai talentat decât toti! Artistul oferã o mostrã de pledoarie electoralã! (VIDEO)

DIVERSE… Dacã tot este campanie electoralã, iar nemultumirile la adresa candidatilor curg din toate pãrtile, cu reprosuri privind felul în care aspirantii la demnitãti publice îsi prezintã (sau nu) planurile de viitor, “talentatul” husean Sebastian Ciobanu, s-a ambitionat sã dea o mostrã de determinare. Omul, care de vreo câtiva ani buni vrea sã devinã primar al comunei Zorleni, rãmânând însã un etern candidat, crede cã trebuie sã ai curaj, sã spui oamenilor în fatã ce vrei sã faci pentru ei. “Sunt serios si foarte demn”, insistã acesta, care îsi anuntã cu aceastã ocazie din nou candidatura la Primãria Zorleni. Pânã una, alta, Protectia Copilului Vaslui i-a luat bebelusul abia nãscut, cãci nici el, nici concubine sa, nu îl îngrijeau deloc pe micut. “Cât am umblat eu dupã Primãria Zorleni, cei de la Protectia Copilului Vaslui au venit si l-au luat pe Liviu Stefãnut. Mã doare, cã sunt tatã, dar ei nu-mi dau voie sã-l vãd sau sã stiu mãcar unde e”, se plânge candidatul.

Sebastian Ciobanu, eternul candidat la Primãria Zorleni, vrea sã le arate tuturor cum trebuie sã fie un mesaj electoral serios. Îl recomandã, crede el, faptul cã sunt niste ani buni, în care nu a ratat nicio campanie electoralã, chiar dacã din acest punct nu a înaintat niciodatã spre functia mult doritã. “Mi-am anuntat candidatura si pe scenã la Românii au talent, unde era juriul cu doamna Andra, domnul Mihai Petre, domnul Andi Moisescu. Si am fost apreciat. M-au întrebat: cum de vreau sã fiu primar si am spus cã vreau sã le fac oamenilor ce le-am promis. Chiar seful de garã mi-a dat semnãtura de sustinere. Eu acum m-am uitat la toti candidatii, dar nu mi-a plãcut cum pun problema. Trebuie sã spui omului ce faci pentru el, cã te voteazã. Pe mine mã votau pânã acum, cã le-am zis cã le fac o canalizare, dar nu am decât 10 clase. M-am înscris la liceu, la Bârlad, ca sã pot candida cu acte si sã fiu noul primar de Zorleni”, spune, sigur pe el, Sebastian Ciobanu.

Candidatul are necazuri în familie: concubina i-a nãscut un bãiat, dar i l-a luat Protectia Copilului!

Cât se ocupã cu mesajele electorale, Sebastian Ciobanu, 47 de ani, nu reuseste sã facã fatã problemelor din familie. Protectia Copilului Vaslui a decis sã le ia copilul nou-nãscut, întrucât nici el, nici concubina sa, nu se ocupau de micut. Bãietelul nu era îngrijit coresponzãtor, nu era hrãnit si nici spãlat, si s-a considerat impresios necesarã plasarea lui la un asistent maternal profesionist. “E adevãrat cã Protectia Copilului mi-a luat copilul, pe Liviu Stefãnut. Era îngrijit, avea lapte si pampersi, dar ei l-au luat fortat. Nu vor sã îmi spunã unde este”, se plânge candidatul. Concubina este din familia Chiriac si este cunoscutã Directiei de Asistentã Socialã Vaslui, cãci i-au fost luati anterior si alti copii pe care îi neglija. Într-un acces de furie, pe unul dintre ei l-a muscat de mânutã, iar atunci au fost sesizate autoritãtile. A fost nevoie de interventia jandarmilor, pentru ca micutii sã fie scosi din aceastã familie, cãci mama lor, dar si alte rude au fãcut circ. Ba au ajuns si la o televiziune nationalã, unde s-au plâns cã Protectia Copilului le-a luat copiii si ei nu mai pot beneficia de alocatie.