|

Servicii sexuale contra titularizare: “Vreau şi blonde, şi brunete, şi mai plinuţe, şi mai slăbuţe, şi mai tinere, şi mai mature!”

Un bărbat a fost condamnat recent pentru trafic de influență, după ce ar fi cerut bani și favoruri sexuale de la o femeie care trebuia să susțină examenul de titularizare, informează bzi.ro

Tribunalul Iași l-a condamnat recent pe Dumitru Viorel Movilianu (43 de ani), împiegat de mișcare la CFR, la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență. Banii pe care i-a cerut unei femei care trebuia să-și dea examenul de titularizare erau destinați pentru o pilă la Inspectorat, iar partidele de sex erau pentru el. Faptele incriminate ar fi avut loc în perioada februarie-aprilie 2017, iar sentința poate fi contestată.
Potrivit anchetatorilor „În sarcina inculpatului s-a reținut că, la intervale scurte de timp, respectiv în perioada februarie – 27 aprilie 2017, a cerut pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală și a pretins pentru altul sume de bani. Inițial, a fost vorba despre suma de 5.000 de euro, după care solicitând 1.500 de euro. Inculpatul a lăsat să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector școlar din cadrul ISJ Iași și a promis că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuțiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017″, precizează sursa.
Impiegatul CFR și femeia s-au cunoscut pe Facebook, iar bărbatul i-a spus femeii că este analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informații Externe (SIE). Ulterior, cei doi s-au întâlnit la un restaurant, unde Movilianu a fost înregistrat în timp ce pretindea servicii sexuale de la tânără, pentru a o ajuta cu titularizarea. Stenogramele acelei discuții sunt revelatoare:

M.D.V. 24! Tinerică! Mulți înainte! Și… cum de nu ai prins post la o școală din Iași?
L.I.M. Mulțumesc! Păi, la titularizare nu am înțeles ce era în spatele cerinței la metodică (greșeala începătorului). Am scris ce se cerea exact. Și, de fapt, erau niște chestii ascunse care nu ies din enunț.
M.D.V. Înțeleg! …https://www.romaniatv.net/servicii-sexuale-contra-titularizare-vreau-si-blonde-si-brunete-si-mai-plinute-si-mai-slabute_500540.html