|

Sexy contrabandista a ajuns la sapã de lemn!

GREU CU BANII

SÃRACÃ….Învãtãtoarea Alina Mãdãlina Idriceanu din Tãtãrãni nu mai face contrabandã cu tigãri si a ajuns sã fie executatã silit pentru cã nu si-a plãtit telefonul!

NECÃJITÃ… De când nu se mai ocupã cu tigãri, contrabandista-sexy de la Tãtãrãni, Alina Mãdãlina Idriceanu, a rãmas sãracã lipitã! Instanta tocmai a decis executarea sa silitã, dupã ce aceasta nu a mai avut nici mãcar bani sã îsi achite… telefonul mobil. În celãlalt dosar, în care învãtãtoarea Idriceanu, alãturi de “Sclero” de la Husi si alti sapte tovarãsi sunt judecati pentru contrabandã, lucrurile încã sunt neclare. Inculpatii au cerut expertize la înregistrãrile telefonice în care ei negociazã si stabilesc vânzarea tigãrilor prin Vaslui si Iasi, cãci refuzã sã recunoascã vocile de pe înregistrãri ca fiind ale lor!

Fãrã marfã de contrabandã si cu procese pe cap, Alina Mãdãlina Idriceanu, blonda bãtãioasã de la Tãtãrãni, a ajuns sã aibã zile grele. Din 2016, de când a fost sãltatã de mascati chiar de la catedrã, unde se prezenta în postura unui respectabil cadru didactic, Alina stã prost cu banii. Miile de lei pe care anchetatorii sustin cã blonda le învârtea, în vremea în care coordona o retea întreagã a traficului cu tigãri, au dispãrut ca prin farmec, iar, din muncã cinstitã, banii nu s-au mai fãcut asa de usor. Prin urmare, pânã si factura la un telefon mobil a devenit o povarã prea grea, motiv pentru care a fost actionatã în instantã. Chiar de Mos Nicolae, Alina Mãdãlina a primit în ghetute înstiintarea cã a pierdut procesul si datoreazã firmei de telefonie mobilã 2000 de lei.

Nu le vine sã creadã cã vocea lor este… a lor!

Necazurile pentru frumoasa blondã nu se opresc aici. Lucrurile nu sunt tocmai în favoarea ei nici în celãlalt dosar, în care, alãturi de un cunoscut lãutar din Iasi, Bogdãnel Adobroaie, dar si de un cunoscut vânzãtor de tigãri din Husi, Rãmãscanu Cristinel, zis, “Sclero”, riscã ani buni de închisoare, pentru infractiuni la regimul vamal. Ca sã mai câstige timp, inculpatii au cerut expertizarea înregistrãrilor în care membrii retelei negociau, stabileau tacticile sau, efectiv, se înjurau ca la usa cortului, unii pe altii. “Este un drept al lor sã solicite aceastã expertizã. A fost solicitatã Directia de Operatiuni Speciale sã vinã cu precizãri în acest dosar, referitoare la fisierele cu înregistrãri care sunt contestate. Pe data de 15 decembrie este un nou termen si se va vedea, în functie de evolutia lucrurilor, ce va decide instanta si, evident, rãspunsul celor de la Directia de Operatiuni Speciale”, au spus avocatii.

O blondã frumoasã si pusã pe rele!

Alina Mãdãlina Idriceanu a reusit sã ajungã în atentia opiniei publice, fiind prima învãtãtoare arestatã, pentru cã, în timpul liber, era capul unei retele de contrabandisti. Odatã cu arestarea sa, au iesit la ivealã lucruri aproape incredibile despre ea: a fost protagonista unui dosar penal pentru proxenetism, în Italia, dupã ce îsi vânduse propria prietenã unui “peste”, la care avea o datorie mai veche; s-a fãcut apoi ea însãsi sefã de bordel, cronometrând partidele de amor, dintre câteva fete pe care le avea în “administrare”. Presa din Italia a relatat pe larg despre acest caz, descoperit abia dupã ce una din fete (chiar cea pe care Alina o vânduse), reusind sã fugã din bordel, a mers într-o garã, vrând sã se arunce în fata trenului. Revenitã în tarã, blonda de la Tãtãrãni nu s-a lãsat de rele. S-a cuplat cu un “bãiat rãu” din Husi si s-a apucat de traficul cu tigãri, dupã cum spun anchetatorii. Nu a uitat însã sã îsi ia si o mascã de fatã bunã, fãcându-se învãtãtoare, la Scoala Bãltati. Colegele sale de catedrã au avut pentru ea numai cuvinte de laudã. Au spus cã e inteligentã si bine pregãtitã. Vecinii, în schimb, nu au fost de aceeasi pãrere. “Sã stiti cã a bãtut pe doi bãieti, de i-a luat cu Ambulanta. Da, asa fatã cum o vedeti, e foarte bãtãusã. Nu te pui cu ea. A avut dosar penal la Judecãtoria Husi. A si fost condamnatã pentru asta, dar, la Apel, a reusit sã se împace cu bãietii pe care i-a bãtut, de i-a bãgat în Spital. E frumoasã, dar e rea”, au spus vecinii.