|

Sfatul lui Ionel Popa pentru femei: “Care n-a primit flori, sã facã la fel!”

CAZ REZOLVAT… Ionel Popa, bãrbatul cãruia concubina i-a smuls un testicul, pentru cã nu a vrut sã o ajute sã sape via, spune cã s-a învãtat minte, iar de acum va fi bãiat cuminte. Totodatã, are si un sfat pentru femei: “care n-a primit flori, sã facã la fel!”. Ionel Popa si Marinela Benea s-au împãcat! Ieri dimineatã, femeia a mers la el la spital si si-a cerut iertare. Cel care a fãcut însã primul pas a fost Ionel. Dis-de-dimineatã, acesta a sunat-o pe Marinela si i-a spus cã poate sã-l viziteze. De fricã sã nu pãteascã vreo ceva, femeia l-a întrebat dacã intentioneazã sã o bage la puscãrie. Milos, Ionel i-a rãspuns cã nu-i arde de asa ceva. “Ei, mai gresim, fiecare greseste… Ne-am certat si noi, asa.. Ca de ziua femeii! Da’ am iertat-o, nici nu se pune problema. Nu e nicio ceartã… Da’ va trebui sã o tin la distantã, nu mã mai apropii de ea”, a spus Ionel, în spirit de glumã, asearã, în cadrul emisiunii Wowbizz, de pe Kanal D. Starea de sãnãtate a lui Ionel Popa s-a îmbunãtãtit, drept urmare astãzi va fi externat si va putea merge înapoi acasã. Cei doi vor rãmâne cu sigurantã în analele comunei Dragomiresti, precum si în memoria românilor si chiar a celor din afara tãrii noastre. Presa strãinã a preluat deja stirea: “O sotie i-a sfâsiat testiculele sotului pentru cã acesta a refuzat sã o ajute în gospodãrie, de Ziua Internationalã a Femeii”, titreazã mare, site-ul ziarului “Daily mirror”.

Marinela din Dragomiresti a devenit vedetã. Miercuri seara, din casa unui vecin, aceasta a intrat în direct la emisiunea Wowbiz, de pe Kanal D. A mai povestit încã o datã cum s-a întâmplat incidentul, prin umorul sãu caracteristic reusind sã facã deliciul telespectatorilor: “De 8 Martie, dimineata, s-a întâmplat. Cu o zi înainte, am lucrat amândoi în vie. Pe la ora 14:00, a venit un vecin si l-a luat. S-a întors noaptea, beat, de a cãzut si pe jos. S-a trezit din orã în orã, ba sã-i fac focul, bã sã-i aprind lumina. Dimineata i-am zis sã vinã în vie s-o terminãm de curãtat (n.r. sãpat) si el nu a vrut. A spus cã nu-l comand eu cã nu e casa mea. A sãrit pe mine, m-a apucat de pãr si mi-a tras câteva palme. Atunci l-am apucat de… Si de acolo a pornit totul. El s-a schimbat putin la fatã când l-am prins. Nu a tipat, nu a zis nimic. Nu am folosit niciun cutit, nimic, doar cu mâna l-am prins. Nu, nu mi-a adus niciun cadou, nimic, cã dacã îmi aducea, poate nu se întâmpla ce s-a întâmplat”, a povestit Marinela. Ieri dimineatã, Ionel Popa si-a trecut peste mândrie si l-a rugat pe un coleg de salon sã îi împrumute putin telefonul, pentru cã vrea sã o sune pe Marinela. Temãtoare, aceasta l-a întrebat dacã are de gând sã o bage în puscãrie. Milos, Ionel i-a spus cã nu îi arde de asta si cã poate sã-l viziteze la spital. Zis si fãcut. Însotitã de o echipã a emisiunii Wowbiz, dar si de doi copii ai ei, femeia s-a dus în piatã, a cumpãrat cârnati si pâine, iar apoi a mers la Ionel. Tremurând, aceasta i-a cerut iertare. “Am tremurat trei zile, de am zis cã mor si eu, nu numai el. Când m-a sunat de dimineatã, eram cu sufletul la gurã. Asta e…”, a povestit Marinela în fata camerelor de filmat.

“Ne-am certat si noi, asa.. Ca de ziua femeii!”

Desi initial Ionel Popa a refuzat sã vorbeascã despre incident, dupã câteva minute a revenit asupra deciziei si a încercat sã punã punctul pe “i”. Acesta a declarat pentru emisiunea Wowbiz cã o iubeste, o iartã, iar de acum va încerca sã îi aducã si flori. De asemenea, acesta a mai spus cã pentru el asta e o învãtãturã de mine si le-a sfãtuit pe femeile care nu primesc flori sã procedeze la fel cum a fãcut-o Marinela. “Care n-o primit flori, sã facã si ele asa…”, a fost recomandarea lui Ionel pentru femeile care nu primesc flori de la sotii lor. De asemenea, acesta a povestit si el cum s-au întâmplat lucrurile, marti, de 8 Martie: “Ei, mai gresim, fiecare greseste… Ne-am certat si noi, asa.. Ca de ziua femeii! Urma sã-i aduc si flori, da’ trebuia sã mã trezesc mai de dimineatã. Dupã aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. M-a apucat de… Mi-a amortit, m-a durut un pic… Logic, si la o mânã dacã te întepi, nu tot te doare?! Da’ nu cã nu a fost sã strângã de ele, doar pielea un pic… Apoi am coborât la vale, acolo m-am întâlnit cu seful de politie, care m-a dus cu masina pânã la dispensar. De acolo m-a luat ambulanta si m-a adus aici, la spital. Mi-a fãcut analizele si m-a cusut. Operatia a durat putin”, a spus Ionel Popa. Acesta a mai adãugat cã i-a fost fricã sã nu-si piardã “bãrbãtia” si cã de abia asteaptã sã plece acasã. “Normal cã m-am speriat. Care nu se speria?! Da’ asta e. Mâine (n.r. azi), acasã, îmi dã drumul. Da’ am iertat-o, nici nu se pune problema. Nu, nu e nicio ceartã… Da’ va trebui sã o tin la distantã, nu mã mai apropii de ea”, a spus acesta zâmbind.

Marinela, vedetã peste granitele României

Gestul Marinelei de a-l prinde de testicule pe concubinul sãu i-a uimit nu numai pe români, ci si pe cei din afara granitelor. Presa strãinã a preluat imediat telenovela “testicule smulse”. “The sun”, “Daily mirror” si “Daily mail” au preluat imediat stirea. “O sotie i-a sfâsiat testiculele sotului pentru cã acesta a refuzat sã o ajute în gospodãrie, de Ziua Internationalã a Femeii”, titreazã mare, site-ul ziarului “Daily mirror”. În acelasi stil, titreazã si “The sun”: “O româncã i-a rupt sotului sãu testiculul stâng, pentru cã acesta nu i-a oferit flori de Ziua Internationalã a Femeii si apoi a refuzat sã o ajute la treburile casnice”,