|

Show al unui controlor din Iași cu masca sub nas: „Țărancă“! „N-ai ce posta pe Facebook“?

Un controlor al Companiei de Transport Public Iași a făcut show în autobuzul cu numărul de parc 1949 de pe ruta 19 vineri după-amiază.

UPDATE

Reprezentanții Companiei de Transport Public au transmis un drept la replică în urma apariției acestui articol. Redăm mesajul lor în variantă integrală:

”Având în vedere publicarea acestui articol de presă care prezintă comportamentul neadecvat al unui angajat CTP Iași, într-un mijloc de transport public, fără ca instituția noastră să fie contactată pentru obținerea unui punct de vedere (ceea ce era mai mult decât necesar), vă solicităm să publicați următoarele, în cadrul aceluiași material:

Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la modul în care controlorul surprins în aceste imagini video și-a îndeplinit atribuțiunile de serviciu, iar în urma cercetării disciplinare, vor fi luate măsurile care se vor impune. Menționăm că astfel de derapaje ale angajaților nu sunt tolerate și de fiecare dată sunt sancționate de către compania noastră. Regretăm situația neplăcută cu care s-au confruntat călătorii din autobuzul în cauză și îi rugăm să accepte scuzele noastre”.

TEXT INIȚIAL

Bărbatul a urcat în zona Podu Roș – Dedeman împreună cu alți patru colegi – un alt controlor și trei femei care verificau temperatura călătorilor. Și-a fixat masca sub nas, iar după ce a verificat legitimațiile de călătorie, a trecut pe sub banda care separă cabina șoferului pentru a sta la taclale cu acesta. Șoferul nu purta mască. ….https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/show-al-unui-controlor-din-iasi-cu-masca-sub-nas-a-tarancaa-a-n-ai-ce-posta-pe-facebooka–257568.html