|

Start în noul sezon fotbalistic

Cupa României

ÎNCEPE… Asociatia Judeteanã de Fotbal Vaslui a stabilit, miercuri, programul primului tur, culoarul Ligii 4, al Cupei României – faza judeteanã. Editia 2019-2020 este finantatã de Directia Judeteanã de Sport si Tineret Vaslui prin proiectul “Cupa Fotbalului Vasluian”.

Prima rundã a Cupei României – faza judeteanã se va desfãsura duminicã, 25 august, de la ora 10.00. Sistemul de desfãsurare al competitiei a rãmas neschimbat, pe douã culoare, Liga a 4-a si Liga a 5-a, în semifinale urmând sã acceadã trei echipe din Liga 4 si o formatie din Liga 5. Clubul Sportiv Orãsenesc Negresti a anuntat cã nu poate participa în Cupa României, dar se va înscrie în viitoarea editie de campionat a Ligii 4. În prima etapã a competitiei KO, detinãtoarea trofeului, CSM Vaslui, va juca, în deplasare, cu Atletic Club Bârlad, în timp ce finalista, Rapid Brodoc, va avea o misiunea imposibilã, pe terenul echipei Sporting Vaslui. Vitis Suletea va înfrunta FC 2007 Gârceni, FC Cretesti se dueleazã cu FC Vulturesti, Sporting Bârlad primeste vizita Racovei Puscasi, iar Viitorul Vetrisoaia joacã, acasã, cu Flacãra Muntenii de Sus.

Unirea Negresti va fi înlocuitã de CSO Negresti

Înfiintat în acest an, Clubul Sportiv Orãsenesc Negresti va evolua direct în Liga a 4-a Vaslui, pe locul echipei Unirea Negresti, club care va activa doar cu echipele de copii si juniori.

Cupa României, culoarul Ligii 4, duminicã, ora 10.00:

Vitis Suletea – FC 2007 Gârceni

Sporting Bârlad – Racova Puscasi (ora 17.00)

Atletic Club Bârlad – CSM Vaslui

Sporting Vaslui – Rapid Brodoc