|

Stil si elegantã la Miss si Mister Boboc, de la “Cuza Vodã” Husi

EVENIMENT… Balul Bobocilor din acest an, de la Colegiul National “Cuza Vodã” Husi a fost un succes! Câstigãtorii titlurilor de Miss si Mister Boboc sunt Denisa Ionel si David Filip. De altfel, toti cei 16 bobocei, care au avut curajul de a se prezenta în fata colegilor, contribuind cu creativitatea lor, dar si cu efortul depus, la reusita unuia din cele mai frumoase evenimente din viata de liceu, sunt demni de laudã.

A mai trecut încã o editie a Balului Bobocilor de la Colegiul National “Cuza Vodã” Husi. Majoritatea celor care au participat au considerat cã evenimentul a fost o bucurie pentru public, iar toti cei implicati, coordonatori, concurenti sau profesori, meritã apreciere. La final, coronita de Miss Boboc a revenit Denisei Ionel, de la profilul “Matematicã – Informaticã”, o fatã frumoasã si talentatã, cu o voce deosebitã. Dintre concurenti, cel care a primit cele mai multe puncte din partea juriului, a fost David Filip, tot de la profilul “Matematicã – Informaticã”.

“Toti cei 16 concurenti au fost minunati”

Locul al doilea, la fete, a revenit concurentei Miruna Râpanu, iar locul al treilea, elevei Andra Strâmbu. Premiul de popularitate, stabilit prin votul online, a revenit Karinei Tunigaru. Premiul al doilea, la bãieti, a fost obtinut de Theodor Brãnici, iar premiul al treilea, a revenit concurentului Vlad Iftene. Titlul de Mister Popularitate a fost cucerit de elevul Stefan Turchinã. Trebuie spus cã diferentele dintre punctaje au fost foarte mici, motiv pentru care meritã toate aprecierile si ceilalti concurenti, care au avut tinute si momente la fel de frumoase: Ruxandra Costin, Alexia Frumusanu, Luciana Musteatã, Ana Nicolau, Vlad Tartian, George Cãtãnescu, Andrei Mario Cezar si Alexandru Tigãnasu.