|

Stomatologii botoșăneni își ajută colegii în lupta cu covid19

În gest de solidaritate pentru situaţia actuală, medicii stomatologi din Judeţul Botoşani s-au oferit să ajute medicii din prima linie a luptei cu pandemia COVID-19.

Aceştia au donat din resursele proprii echipamente de protecţie pe care le aveau în dotarea cabinetelor ,mai ales că acestea au fost închise. Astfel, măşti, mănuşi, viziere, bonete, dezinfectanţi, au fost colectate de către Colegiul Medicilor Stomatologi din Botoşani şi direcţionate către serviciul UPU Botoșani şi Dorohoi.

Campania se intitulează „Ajută un doctor să continue lupta în siguranţă”. „Este un gest poate prea mic, din puţinul pe care îl aveam şi noi, fiecare cât a putut şi a avut. Dar facem un apel către comunitatea locală, către mediul de afaceri pentru donarea de bani, de echipamente de protecţie către personalul medical din prima linie. trebuie să îi protejăm”, a spus medicul Camelia Raicu, preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Botoșani….https://www.monitorulbt.ro/local/2020/03/26/stomatologii-botosaneni-isi-ajuta-colegii-in-lupta-cu-covid19/