|

Sucevean dispărut în condiţii suspecte de mai bine de cinci ani

Un sucevean care ar trebui să aibă vârsta de 67 de ani nu a mai dat nici un semn de viaţă copiilor săi de mai bine de cinci ani de zile. Dispariţia sa este fără îndoială una suspectă, în condiţiile în care suceveanul se mutase înainte de dispariţie la Paşcani, la domiciliul unor romi. Mihai Hagheac a fost dat dispărut de fiul său, abia acum trei luni de zile, când acesta a revenit în ţară după mulţi ani. Fiul său spune că din ce îi povestea tatăl său la ultimele discuţii avute telefonic, acesta era plecat în străinătate, cu mai multe persoane din Paşcani, iar bănuiala fiului este că tatăl era exploatat prin cerşetorie.

Mihai Sorin Hagheac, fiul dispărutului, spune că a fost plecat în ultimii ani în Guyana Franceză, în America de Sud, unde deţine o afacere, şi a venit acasă pe 12 iunie a.c., după o perioadă de aproximativ şapte ani. Fiul susţine că vorbea la telefon cu tatăl său, e drept că foarte rar, iar de cinci ani de zile nu a mai putut să îl contacteze şi nu mai ştie nimic de urma sa.

Venit acasă, fiul a făcut mai multe drumuri la poliţia din Iaşi şi Suceava, unde a depus sesizări privind dispariţia tatălui său. El a relatata în detaliu tot ce ştia despre tatăl său, e drept având puţine date.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-09-28/Sucevean-disparut-in-conditii-suspecte-de-mai-bine-de-cinci-ani#ixzz60nnIaM46