|

Suma la care ajunge un cerşetor din Constanţa: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile” VIDEO

După ce autorităţile din Constanţa au făcut o razie, un cerşetor a recunoscut că din cerşit căştigă peste 1.000 de lei pe zi. Amenzile primite de Poliţia Locală nu-l descurajează deloc pe cetăţean, astfel că primăria le cere oamenilor să nu mai încurajeze cerşetoria.

Într-un video postat de primăria municipiului Constanţa este redat un dialog dintre un cerşetor şi un şofer. În imagini se vede cum cel care cere bani avea un teanc de bancnote în mână şi recunoaşte că într-o zi poate câştiga şi 1.200 de lei. În plus, omul are şi pensie.

“Mai mult ca tine fac”, îi spune şoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin faţă. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerşetorul încheie dialogul transmiţându-i constănţeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.

“Doar în ultima lună colegii noştri din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa au aplicat 70 de sancţiuni, în cuantum de 9.500 lei”, spun reprezentanţii primăriei.

Constănţenii şi turiştii care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului pot să sune la numerele de telefon ale Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp. ….https://www.romaniatv.net/suma-la-care-ajunge-un-cersetor-din-constanta–cat-iei-tu-intr-o-luna–eu-fac-in-doua-zile-video_531206.html