|

“Sunt vulpita cea sireatã”, debut furtunos în plinã epidemie de coronavirus! | VIDEO

CINE AR FI CREZUT!?…. Vulpita face bani, în plinã epidemie de coronavirus! Impresarul Axinte i-a compus un cântec, numit, cum altfel decât “Sunt vulpita cea sireatã”, iar emisiunea care a consacrat-o i-a fãcut asearã o promovare în prime time, imposibil de închipuit, în urmã cu numai douã luni! Pe atunci, Veronica din Blãgesti era o sotie care cãlca des pe alãturi de…cãsnicie, venitã la “Acces Direct”, cu sot cu tot, ca sã se plângã de faptul cã Politia Bârlad i-a luat în derâdere violul reclamat. Între timp, emisiunea de pe Antena 1 a reusit s-o transforme pe pãcãtoasa Veronica într-o starletã de Bucuresti, care are tricouri cu chipul ei la vânzare, dar si primul cântec lansat pe youtube. “Sunt Vulpita cea sireatã/mã cunoaste lumea toatã”, cântã nãbãdãioasa vasluiancã. Cât câstigã Vulpita si Viorel Stegaru din toatã treaba aceasta, în plinã epidemie de coronavirus, ei bine, nu se stie. Cert este cã Axinte le-a dat în direct primii 10.000 de lei, sumã care înseamnã ajutorul social pe vreo 50 de luni, dacã cei doi ar fi rãmas, pe banii statului, la Blãgesti.

Vulpita-Veronica si Viorel Stegaru s-au apucat de treburi serioase! Dupã ce, zilele trecute, acestia si-au lansat o colectie de tricouri cu chipurile lor, dar si cu “perlele” care i-au fãcut celebri, iatã cã perechea din Blãgesti vin cu alta… si mai boacãnã! Impresarul Axinte, celebrul actor de la “Vacanta Mare”, i-a fãcut o piesã Vulpitei, astfel cã vasluianca, mai de voie, mai împinsã de producãtorii emisiunii “Acces Direct”, s-a apucat de cântat. “Va fi o mare loviturã în România. Veti vedea ce vizualizãri o sã facã Vulpita cu piesa ei, o sã vedeti”, a spus, entuziasmat impresarul. Melodia nu putea fi decât una inspiratã din escapadele nevestei din Blãgesti, ajunsã acum starletã în Capitalã. “Vulpito, te fac artistã, haide sã te fac artistã/Sã te fac mare vedetã/Sã ai multi bani în postetã/As veni, dragã Axinte/Dar nu pot sã fiu cuminte/Îmi place sã fiu iubitã/Si cad repede-n ispitã”, cântã, în duet, Veronica Stegaru si Axinte.

Reactiile publicului, pro si contra: “Ce sã faci altceva pe timp de coronavirus!?”

Videoclipul lansat pe youtube a strâns, în doar douã ore de la lansare, peste 300.000 de vizualizãri, o cifrã care i-ar face invidiosi pânã si pe artistii consacrati. Comentariile au început sã curgã, iar cei care au tinut sã îsi spunã pãrerea au lãmurit cumva de unde atâta “succes” pe pãcãtoasa vasluiancã. “Mai avem si noi de ce râde, pe vremea aceasta, în izolare la domiciliu si în fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasã? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti cã am înnebunit, dar dacã aveti voi altã solutie, în timp ce autoritãtile ne spun sã stãm doar în casã, astept sã-mi spunetI”, a scris Larisa. “Toatã lumea se izoleazã din cauza coronavirusului, iar Vulpita scoate piesã”, a comentat, amuzat, un alt internaut. “Oameni cu facultãti si talent nu ajung la Tv si nu îsi lanseazã piese, dar Vulpita cu 8 clase, da. Rusine”, a fost o altã pãrere. “Legenda spune cã aceastã melodie va face în 24 de ore un million de vizualizãri. NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim”, a replicat cineva. “DE ce promovãm asa ceva? E o mamã de nota 2, o sotie de nota 1 si acum lanseazã piese. Dati-o afarã”, s-a supãrat o altã telespectatoare. “Dacã va face bani, ca sã îsi creascã fetita, atunci eu spun cã meritã sã se lanseze. Decât asistati social la Blãgesti, mai bine artisti. Ei au haz, noi avem umor, ce vreti sã facem? Mai râdem de Vulpita si Viorel, cã dacã ne gândim numai cã murim de coronavirus, chiar cã nu mai avem sansã”, a conchis încã un internaut. Oricum, dat fiind vorba cã în joc sunt niste bani, pe care cei doi îi obtin din toate aceste activitãti “artistice”, scandalul în familia lãrgitã e abia la început. “Eu vreau ca sã fie totul transparent. Câti bani veti câstiga, vor fi a vostri. Treaba voastrã ce faceti cu ei”, le-a spus prezentatoarea emisiunii.