|

Suntem solidari cu Jenicã, publicându-i comunicatul: “Nu am avut relatii extraconjugale cu doamna senator Gabriela Cretu!” | PAMFLET VIDEO

Cum toti din presã s-au dat deoparte, noi cei din gasca lui Marcel Boul nu putem rãmâne indiferenti la frãmântãrile si angoasele unui confrate pamfletar si suntem solidari cu el. De aceea îi publicãm în întregime comunicatul sãu adresat cãtre tarã prin care îsi aratã îngrijorarea fatã de douã doamne, una de la noi din judet, care ar putea avea de pãtimit din cauza unor masinatiuni securisto-bolsevice. Atentionãm cã textul de mai jos nu este un pamflet, desi la prima vedere asa pare si a fost publicat de acesta pe contul sãu de Facebook. Iatã comunicatul (am pãstrat scrierea exactã, fiindcã prin majuscule acesta a vrut sã arate gravitatea situatiei):

“APEL LA BUNUL SIMT AL CELOR DIN PRESA LOCALÃ SI NATIONALÃ!

ATRAG ATENTIA PRESEI DIN VASLUI SÃ NU PUBLICE NICIO MINCIUNÃ DE A SOTIEI MELE PRECUM CÃ EU AS FI AVUT RELATII SEXUALE CU DOAMNA SENATOR GABRIELA CRETU.

Sotia mea promoveazã astfel de minciuni si a instigat la mãrturie mincinoasã si alte persoane.

Absolut niciodatã nu am avut relatii extraconjugale cu doamna senator Gabriela Cretu sau cu vreo altã persoanã.

Afirm clar si fãrã posibilitatea de a fi datã o altã intrepretare cuvintelor mele scrise, cã în întreaga mea viatã am avut relatii sexuale doar cu sotia mea Rusu Violeta Geanina.

Minciunile sotiei mele vizeazã inclusiv decredibilizarea prin mijloace neoneste pe plan local dar si national a politicienilor PSD, respectiv a doamnei senator Gabriela Cretu, parlamentar PSD, a doamnei primar Maria Precup – primar PSD etc. pentru a pierde procente electorale, ceea ce nu este corect ca o persoanã si anumite grupãri politice sau de presã sã se foloseascã de asemenea minciuni inventate, dar nici din partea vreunui judecãtor de la vreo judecãtorie prin care sã „legalizeze” printr-o hotãrâre de divort favorabilã sotiei mele, minciunile ordinare ale sotiei mele la adresa doamnei senator Gabriela Cretu etc.

Se merge prea departe cu lupta politicã.

- Un OM al Societãtii Civile, Rusu Jenicã”