|

Tânăr în vârstă de 27 de ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex. Tânărul se află după gratii, în arest preventiv, din data de 21 ianuarie.

Neculai Ionuț Guzu, tânărul de 27 de ani, din comuna Mușenița, s-a întâlnit cu Mihail O., în vârstă de 41 de ani, din aceeaşi comună, şi împreună cu aceasta s-a deplasat cu atelajul hipo aparţinând inculpatului pe raza comunei în care ambii domiciliază. Pe drum, cei doi au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 21:30, cei doi bărbaţi au ajuns la locuinţa lui Mihail O., aceasta invitându-l pe tânăr în casă. Întrucât în casă nu avea băuturi alcoolice, dar cei doi doreau să bea în continuare, Mihail O.a primit de la tânăr bani, după care s-a deplasat la vecinul său şi a cumpărat de la acesta cantitatea de 500 ml palincă, apoi a revenit la domiciliu şi a început să consume din băutură împreună cu Neculai Ionuț Guzu. În imobil se afla şi soția lui Mihail O.

În jurul orei 22:00, pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, tânărul i-a reproşat lui Mihail O. că are o datorie faţă de el (ar trebui să-i dea bani pentru băutura pe care a consumat-o) dar, pentru că gazda i-a replicat că nu are bani, Neculai Ionuț Guzui-a comunicat că trebuie să accepte să întreţină relaţii intime cu soţia sa.

Soţii au refuzat acest lucru, motiv pentru care Neculai Ionuț Guzu a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi cu exercitarea unor violenţe.

Mihail O. s-a ridicat de pe fotoliul pe care stătea, s-a apropiat de măsuţa de lângă pat unde se aflau telefoanele mobile şi a luat unul dintre acestea, l-a împins pe tânăr şi s-a îndreptat către uşă cu intenţia de a solicita ajutor din partea autorităţilor. Neculai Ionuț Guzu a sărit din spate asupra lui Mihail O. cu intenţia de a-l opri să părăsească încăperea. Având însă în mâna dreaptă cuţitul, tânărul i-a provocat o plagă tăiată lui Mihail O.  în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea……….

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-11/Tanar-in-varsta-de-27-de-ani-trimis-in-judecata-pentru-tentativa-de-omor-dupa-ce-l-a-injunghiat-pe-sotul-unei-femei-cu-care-a-vrut-sa-faca-sex#ixzz6DdbbOKaz