|

Tânără strânsă de gât în plină stradă de o brută şi lovită cu pumnul până la leşin. Surpriza neplăcută de care a avut parte agresorul la final

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj), când un bărbat a lovit o femeie şi a lăsat-o inconştientă.

Norocul tinerei a fost că prin zonă tocmai trecea un jandarm, care, deşi se afla în timpul său liber, nu a ezitat să intervină. „Sâmbătă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, sergent major Darius Biriş, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieţei Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără. Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj. În acel moment, sergentul major Darius Biriş a coborât din maşina în care se afla împreună cu un prieten, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra care a căzut inconştientă pe trotuar. În acel moment, Biriş a sărit şi a imobilizat bruta.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.

Citeste mai mult: adev.ro/q4cips