|

Tatăl bănuit că şi-a violat fiica a fost arestat

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Boloteşti, a ajuns vineri în faţa magistraţilor de la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă, intr-un dosar în care este cercetat pentru viol.
El a fost reţinut joi seara pentru 24 de ore, după ce ar fi « poftit » la fiica sa în vârstă de 14 ani. Bărbatul ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu fata, în noaptea de 1 spre 2 iulie, după cum se arată într-o informare a poliţiei vrâncene. Potrivit unor surse, între cei doi nu ar fi existat contact sexual propriu zis, dar gesturile pe care bărbatul le-ar fi făcut sunt încadrate tot la infracţiunea de viol.
« Un bărbat care ar fi săvârşit infracţiunea de viol a fost depistat de polițiști în urma investigațiilor efectuate. Bănuitul în vârstă de 39 de ani a fost reținut de poliţişti. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în noaptea de 1/2iulie a.c., ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, împotriva voinţei sale, în timp ce se afla la domiciliu. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă », au transmis vineri dimineaţă reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Vrancea.
Potrivit unor surse, la audieri, bărbatul nu ar fi negat fapta reţinută în sarcina sa. El a ajuns la instanţă vineri în jurul prânzului şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei de judecată nu este definitivă. « (…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului V (…) C (…), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1, 2 şi alin. 3 lit. b) şi c) din C.pen. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3 IULIE 2020, ora 21:00, când expiră reţinerea şi până la data de 1 AUGUST 2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 03.07.2020, ora 15.30 », se arată în hotărârea instanţei. ….https://monitoruldevrancea.ro/2020/07/03/tatal-banuit-ca-si-a-violat-fiica-a-fost-arestat/