|

TÃVÃLUGUL VASLUI (foto)

Reteta succesului: încredere, bucurie, unitate

CONFIRMARE… FC Vaslui a bifat cea de-a patra victorie consecutivã cu Augusto Inacio pe bancã, “galben-verzii” având o medie de trei goluri marcate pe meci. La fel ca si în partida de la Galati, Wesley a fost în formã de zile mari, brazilianul reusind sã atingã borna 18 în clasamentul golgheterilor Ligii I. Desi sunt pe val de la reluarea competitiei, vasluienii rãmân cu picioarele pe pãmânt si spun cã greul abia de acum începe.

Augusto Inacio se pare cã a descoperit reteta succesului pe banca Vasluiului. “Galben-verzii” au câstigat toate cele trei meciuri din campionat, s-au calificat în semifinalele Cupei României si intrã cu un moral excelent în seria de foc, când FC Vaslui va da piept cu Brasov, Dinamo, Rapid si CFR. Eroul meciului de pe arena “Ceahlãul”, Wesley Lopes a dezvãluit care este reteta ultimelor succese: “A fost un meci foarte greu, nici un meci nu este usor. Nu conteazã cã am marcat eu trei goluri, important este cã am luat toate cele trei puncte. Odatã cu venirea domnului Inacio am cãpãtat încredere, bucurie si spiritul de grup. E normal sã ajung la poartã atât de usor când ai o linie cu Adailton, Sânmãrtean sau Temwanjera. “

“Suntem pe drumul cel bun, dar deocamdatã nu am câstigat nimic”

Rezultatele bune din ultima perioadã nu îi îmbatã pe “galben-verzi”, care cred cã abia de acum înainte trebuie sã munceascã si mai mult. Marius Constantin asteaptã laudele abia dupã ce va ridica un trofeu deasupra capului. “A fost un meci pe care noi ni l-am fãcut usor. Suntem pe drumul bun, suntem un grup unit. Jucãm bine, arãtãm bine, dar trebuie sã muncim mai mult pentru cã deocamdatã nu am câstigat nimic.”, a declarat Marius Constantin.

N’Doye a iesit accidentat

În minutul 37 al partidei de asearã, Ousmane N’Doye s-a accidentat si a fost înlocuit de pustiul Nicusor Stanciu. Senegalezul a simtit ceva dureri, iar Inacio nu a vrut sã-l forteze. Oficialii echipei sperã ca totul sã fie în regulã, iar N’doye sã fie apt de joc pentru meciul de joi. “A simtit ceva dureri si nu am vrut sã riscãm. Din câte se pare ar fi vorba de o contracturã muscularã, dar mâine vom afla cu exactitate verdictul”, a declarat Cãtãlin Popa, director sportiv FC Vaslui.