|

Taximetrist bătut şi lăsat fără maşină de clienţi

Poliţiştii gălăţeni caută trei indivizi care au atacat şi tâlhărit un taximetrist. Taximetristul a luat clienţii de la marginea Galaţiului, de lângă o benzinărie unde e o staţie taxi, şi aceştia i-au cerut să îi ducă spre Brăila, dar pe şoseua dig Galaţi-Brăila, în apropierea unei zone de agrement, l-au bătut, l-au ameninţat cu un pistol şi au fugit cu maşina.

„Colegul meu a fost abordat de trei tineri pentru o cursă până la «Bora Bora», fosta «Priza Dunării». Însă pe drum au sărit la el la bătaie. El a încercat să se apere şi a şi reuşit să îl imobilizeze pe unul dintre ei. Băiatul este tânăr, practică sportul şi ştie câteva elemente de autoapărare. Dar altul i-a dat cu pistolul în cap, după care i-a rupt piciorul şi au fugit toţi trei cu maşina spre Brăila, unde au şi abandonat-o. Pur şi simplu nu voiau să plătească şi căutau scandal. Acum poliţia trebuie să îşi facă treaba. Zilnic sunt colegi pălmuiţi, scuipaţi sau înjuraţi“, a spus Claudiu Mănescu, reprezentant taximetrişti.

Taxiul a fost găsit abandonat în apropierea oraşului Brăila, iar acum taximetristul este în spital şi va fi operat. „Diagnosticul este de politraumatism afirmativ prin agresiune, un pacient de vreo 30 de ani cu fractură trimaleolară de gleznă dreaptă. După investigaţiile efectuate, diagnosticul este cert şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale“, a precizat dr. Dumitru Istvan, Spitalul de Urgenţă Galaţi. Autorii nu sunt prinşi deocamdată, iar poliţiştii au comunicat doar că au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.  …https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/taximetrist-batut-si-lasat-fara-masina-de-clienti.html