|

Telenovelã cu bãtaie, amor si arest la domiciliu, la Husi!

INCONSECVENTÃ…. Ieri, dupã trei încercãri esuate ale anchetatorilor huseni, de a-l bãga dupã gratii, preventiv, pe fostul politist de frontierã, Ionut Bãdãrãu, instanta a dispus arestul la domiciliu. Fostul angajat al STPF Vaslui, devenit, între timp, pedagog la Liceul “Sf. Ecaterina” Husi s-a ales cu dosar penal, dupã ce si-a bãtut nevasta în incinta scolii, unde lucrau împreunã. Ciudat este cã, în perioada în care anchetatorii se zbãteau sã îl ducã dupã gratii pe Bãdãrãu, pentru cã încalcã controlul judiciar, femeia posta de zor pe internet poze cu ei doi, sãrutându-se cu foc. “Amândoi sunt la fel. Pun atâta lume pe drumuri degeaba. Politistii si procurorul vor sã îsi facã datoria, dar dacã femeia acum zice cã e victimã, acum îl pupã, instanta nu ar trebui sã se mai ia dupã ea”, spun apropiatii lui Bãdãrãu.

Face ce face Bãdãrãu si tot în probleme nimereste! Dupã ce, de la Politia de Frontierã a plecat în urma unui scandal, iatã cã nici în cariera de pedagog pentru copiii cu nevoi speciale, bãrbatul nu a fãcut fatã. Desi s-a purtat bine la serviciu, dupã cum a confirmat conducerea, acesta, la finele lunii mai, si-a bãtut nevasta, angajatã a aceleiasi scoli, în cabinetul medical al institutiei. Si unul, si altul au amestecat scoala în treburile lor de familie, iar femeia, dupã ce a înnoptat în liceu, a stârnit si mai mult mânia bãrbatului. Cu martori destui, femeia s-a plâns politiei pentru amenintare, bãtaie si sechestrare, incractiuni destul de grave. Politistii si procurorul de caz au tratat cazul cu toatã seriozitatea si, pe baza spuselor femeii care se plângea cã Bãdãrãu nu respectã regulile controlului judiciar si nu îi dã pace, a încercat sã obtinã în instantã o mãsurã preventivã mai durã. De trei ori au încercat zadarnic sã convingã judecãtorul în acest sens, însã instanta a rãmas la controlul judiciar. Ei bine, ieri instanta a admis arestul la domiciliu, dupã ce s-a luat în discutie un incident în trafic reclamat de femeie. În replicã bãrbatul a încercat sã convingã instanta cã femeia este cea care nu îl lasã în pace, întrucât îi dã frecvent mesaje pe telefon.

“Ce sã înteleagã omul? Ori îl iubesti, ori îl vrei la puscãrie?”

Acum, greu de spus unde este adevãrul, cãci o simplã privire peste activitatea de pe Facebook a femeii, aratã cã aceasta are atitudini contradictorii. Odatã se plânge Politiei cã bãrbatul nu o lasã în pace, iar pe de alta, în toiul scandalului, aceasta posteazã poze cu el, sãrutându-l cu foc. Nu lipsesc nici reactiile la postãri. “Frumosii mei, vã iubesc pe amândoi”, spune un internaut. “Foarte frumi”, dã replica, încântat, un alt prieten virtual. Apropiatii lui Bãdãrãu îi iau partea si aratã cu degetul acum spre aceastã dovadã de inconstantã a femeii. “Vedeti, Ionut a fost fãcut în fel si chip si nimeni nu l-a crezut când a spus cã ea e cea care îl cautã. Pe mine au vrut sã mã punã martor, dar nu am vrut. Ea îi dã mesaje, ea nu îl lasã în pace. Uitati, pe 12 iulie posteazã poze cu el, pupându-l. Ce sã înteleagã omul? Ce sã înteleagã lumea? Ori îl iubesti, ori îl vrei la puscãrie? E normal sã tinem cu femeile, cã sunt mai slabe, mai sensibile, iar el a gresit când a sãrit la bãtaie, dar vedeti cã nici ea nu e usã de Bisericã? Mãcar sã se împace, cã ei erau o pereche reusitã. Acum stã omul arestat la domiciliu si nu îsi poate câstiga pâinea de zi cu zi. Practic, doi nebuni, doi neseriosi amândoi, care pun atâta lume pe drumuri degeaba”, a spus unul dintre apropiatii cuplului. Bãdãrãu are la dispozitie 48 de ore, ca sã depunã contestatie împotriva hotãrârii Judecãtoriei Husi.