|

Temwanjera, Hizo si Frunzã revin la Vaslui! (FOTO)

“Fotbal din Inimã” – editia a II-a

UNITI PENTRU CRISTINA… Mike Temwanjera, Sorin Frunzã, Dani Coman, Viorel Hizo, Ioan Sdrobis si Peluza Nord Vaslui cheamã Vasluiul la solidaritate. Sâmbãtã, ora 17.00, Sala Polivalentã din Vaslui va gãzdui un meci caritabil, cu o încãrcãturã deosebitã, a cãrui mizã este strângerea de fonduri pentru micuta Cristina Elena Maya Cãlin (comuna Solesti), în vârstã de 5 luni, care are nevoie de o operatie pentru a-si cãpãta vederea.

Cristina Elena Maya Cãlin are doar 5 luni si, din nefericire, suferã de cataractã bilateralã congenitalã si de hipoacuzie neurosenzorialã severã. Membrii Asociatiei Sportive a Suporterilor FC (ASSFC) Vaslui au auzit povestea micutei si i-au sãrit imediat în ajutor. Sâmbãtã, 14 decembrie, de la ora 17.00, vor organiza cea de-a doua editie a evenimentului caritabil “Fotbal din Inimã”, la care si-au anuntat prezenta fosti jucãtori si antrenori ai echipei FC Vaslui. Va fi un meci caritabil între douã echipe formate din fosti jucãtori ai Vasluiului. Pentru toti cei care vor sã rãmânã cu o amintire de la turneul caritabil, organizatorii au scos la vânzare esarfe dedicate turneului, banii urmând sã fie folositi în cazul micutei Cristina.

Temwanjera, Hizo si Dani Coman vin la turneul caritabil de la Vaslui

Mai multi jucãtori si antrenori, care au scris istorie pentru cea mai iubitã echipã de fotbal a judetului, FC Vaslui, nu au rãmas impasibili si au rãspuns cu da solicitãrii suporterilor de la Peluza Nord Vaslui. Si-au anuntat prezenta Mike Temwanjera, Dani Coman, Viorel Hizo, Sorin Frunzã, Ioan Sdrobis, Alin Pânzaru, Stefan Mardare, Bogdan Panait, Vasile Buhãescu, Horatiu Popa, Cristian Brãnet, Adrian Gheorghiu, Cãtãlin Popa, Florin Anghel, Sorin Sava, Viorel Frunzã, Sorin Ungureanu si Cristi Soldan. Meciul va fi arbitrat de cei mai buni arbitri vasluieni, Ovidiu Artene si Daniel Hulubei, arbitri de Liga 1.

Fotbal din inimã pentru cei mici

La prima editie a turneului caritabil “Fotbal din Inimã”, organizat în luna decembrie a anului trecut, peste 600 de persoane s-au mobilizat exemplar si au oferit mai multe cadouri celor 22 de copii din satele Banca si Zgura. Patru echipe, FC Vaslui old-boys, CSM FC Vaslui, LPS Vaslui si Peluza Nord Vaslui au jucat “Fotbal din Inimã” pentru copiii din Zgura, care strãbat 8 kilometri pe jos, pentru a ajunge la scoalã, dar si pentru cei din Banca, rãmasi orfani de tatã si cu mama grav bolnavã.