|

Test înainte de vacantã

Liga 3

AMICAL… Husana Husi a disputat, la sfârsitul sãptãmânii trecute, primul amical de dupã pandemie, iar adversarã a fost Victoria Letcani, ocupanta locului doi în campionatul Ligii 4 Iasi. Fotbalistii antrenati de Florin Croitoru s-au impus cu 4-0 (3-0), într-o partidã care s-a disputat pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute.

Primul gol al Husanei a fost un autogol al formatiei iesene, dupã care Cãtãlin Solomon, Viorel Tucã si Alex Berezeanu au dus scorul la 4-0. Partida s-a disputat pe o cãldurã insuportabilã, oficialii celor douã echipe fiind nevoiti sã întrerupã de mai multe ori partida. În acest joc, antrenorul Husanei a rulat aproape tot lotul de jucãtori. Imediat dupã amicalul cu Victoria Letcani jucãtorii huseni au primit vacantã si vor reveni la antrenamente la jumãtatea lunii iulie, pe data de 15. Primul joc oficial al husenilor s-ar putea desfãsura la jumãtatea lunii august, când sunt programate meciurile din prima etapã a Cupei României la fotbal, editia 2020-2021. Husenii ar putea întâlni CSM Vaslui, câstigãtoarea fazei judetene.

Perioada de transferuri pentru sezonul 2020-2021

Perioada de transferuri pentru sezonul 2020-2021 a suferit modificãri din cauza coronavirusului. Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca noua perioadã de transferuri sã înceapã pe 14 iulie si sã se încheie pe 5 octombrie.