|

Theodor si pãrintii sãi, adusi la Husi! Iubita sa, Ana, va fi înmormântatã în Republica Moldova!

TRAGIC… Momente de nesfârsitã durere pentru huseni! Au fost aduse la Husi trupurile neînsufletite ale celor trei membri ai familiei Danilcenco. Sicriele au fost depuse la Biserica “Sfântul Gheorghe”, iar, în fata unei asemenea imagini, oamenii au rãmas împietriti de suferintã. Chiar si cei care nu i-au cunoscut niciodatã, au simtit o tristete imensã în fata unei asemenea tragedii.

Ana Burduja, de 22 de ani, prietena lui Theodor, unicul fiul a lui Victor si Manuela Danilcenco, a fost luatã de la IML Iasi de rudele sale din Republica Moldova si dusã acasã, în Basarabia, unde va fi înmormântatã. De altfel, tot cortegiul s-a oprit în Vama Albita, acolo unde, Ana a trecut granita. Cu ochii în lacrimi si sfâsiati de durere, apropiatii au spus cã Theodor si-a condus iubita, iar în vamã s-au despãrtit, dar sufletele lor vor fi din nou împreunã, acolo, în ceruri! Profesoara Manuela Danilcenco, sotul si fiul ei, au fost adusi la Biserica Sfântul Gheorghe din Husi. Apropiatii spun cã înmormântarea va avea loc cel mai probabil joi, însã toate aceste lucruri legate de funeralii vor fi stabilite ulterior, mai în detaliu. De reamintit cã toti cei patru – membrii familiei

Danilcenco si Ana Burduja, au murit într-un cumplit accident petrecut pe DE 583, Târgu Frumos – Iasi, dincolo de localitatea Bãltati. Duminicã, 6 octombrie s-a petrecut tragedia. Toatã familia si câtiva prieteni fuseserã la Durãu, pentru a o sãrbãtori pe profesoara Manuela Danilcenco, care sâmbãtã împlinise 52 de ani.