|

Tineretul PSD se dezice de liderul Gabriel Petrea: „Nu ne mai reprezintă. Ştiam că nu va vota moţiunea“

Tineretul PSD Constanţa a reacţionat la gestul lui Gabriel Petrea, şeful tinerilor PSD şi deputat PSD de Bucureşti, care a votat oţiunea de cenzură la adresa Guvernului Viorica Dăncilă.
Tineretul de la PSD Constanţa au transmis un comunicat de presă, o reacţie la votul lui Gabriel Petrea, şeful organizaţiei TSD.  La votul din Parlament de joi, 10 octombrie, privind moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Viorica Dăncilă, Gabriel Petrea a votat pentru schimbarea cabinetului.  Comunicatul este semnat de preşedintele TSD Constanţa, Nicu Roşu:  „Gabriel Petrea nu ne mai reprezintă pe noi, tinerii social democraţi constănţeni! Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Ştiam că el nu va vota moţiunea.  Este păcat de tot efortul nostru depus în campaniile electorale, şi nu numai. Cel mai urât lucru este să votezi împotriva partidului pentru care am muncit cu toţii!“ În urmă cu câteva zile, Petrea a fost la Constanţa, la alegerile TSD Constanţa. „Tinerii PSD trec prin momente dificile, în care toată lumea ne arată cu degetul: că nimeni nu mai votează PSD din generaţia noastră. Eu m-am încăpăţânat să intru în PSD pentru nişte oameni şi pentru nişte valori. Întotdeauna am fost motivat să-mi implementez proiectele. Alături de PSD am reuşit să luăm cele mai bune măsuri pentru tineri, din păcate nu am reuşit să le comunicăm”, a declarat atunci Gabriel Petrea.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/constanta/tineretul-psd-dezice-liderul-gabriel-petrea-nu-mai-reprezinta-Stiam-nu-vota-motiunea-1_5d9f13b6892c0bb0c673320b/index.html