|

Tinerii din Husi în rãzboi cu Lino Golden, care-i ironizeazã! (Foto-Video)

URMÃRI… “Am si eu o întrebare: pe individul ãsta, care îl amenintã direct, nu l-ati vãzut?”, a fost dilema adolescentului din Husi, care s-a pozat cu pistolul în mânã, la concertul lui Lino Golden. El a arãtat o altã postare, în care încã un tânãr îl ameninta public pe artist. “Linoleu, te astept cu mare drag la HUSI sã-ti rup o mânã (se întâlneste deal cu deal, d-apoi om cu om)”, a scris Gabriel, un alt tânãr, pregãtit, se pare, sã se rãzboiascã cu artistul adus sã cânte la Toamna Culturalã Huseanã. Se vede, asadar, cã erau mai multi cei care îi puseserã gând rãu lui Lino Golden si trupei sale, ceea ce justificã, din pãcate, cele petrecute în timpul recitalului sãu, din 5 octombrie. Cântãretul a transmis ieri un mesaj pe Facebook, prin care toti husenii sunt fãcuti de râs, în doar câteva vorbe: “A fost doar un tãran de pe-acolo, de la Husi, care a aruncat cu o piatrã pe scenã, cã îi era foame…”, a spus Lino Golden. Si iatã cum, din cauza unora care nu stiu sã respecte un act artistic plãtit din bani publici, husenii ajung sã fie considerati la nivel national “tãrani, cãrora le e cam… foame”.

Polititsii s-au interesat ieri de incidentele cu Lino Golden de la Husi. Tânãrul care s-a pozat cu pistolul în mânã si a postat imaginea pe o retea de socializare, cu mesajul “Te asteptãm cu drag la Husi, Lino Golden” a încercat sã se justifice, spunând cã totul ar fi fost o glumã din partea sa. “A fost doar o glumã. Problema e în felul urmãtor: nu am aruncat eu. Cel care a aruncat a stat prin fatã. Eu eram în spate, mai exact aproape de BCR. Acel pistol nici mãcar nu era al meu. Poza a fost pusã în glumã. Credeti cã m-am gândit eu cã o sã se trezeascã un nebun sã arunce dupã el (Lino Golden, n.r.) cu pietre sau cu ce-o fi aruncat?”, a spus bãiatul. Tot el a oferit însã un alt print, în care se vede cum încã un husean postase o amenintare la adresa artistului care avea sã cânte la Husi, sâmbãtã, 5 octombrie. ““Linoleu, te astept cu mare drag la HUSI sã-ti rup o mânã (se întâlneste deal cu deal, d-apoi om cu om)”, a scris un anume Gabriel. Ei bine, în aceste conditii este clar cã au fost mai multe persoane hotãrâte sã strice petrecerea de la Toamna Culturalã Huseanã.

Reactie la cald: “Am vãzut ceva frumos la Zilele Husilor: un mosneag a vrut sã-l ia la bãtaie pe Lino si tovarãsii lui”

“Stati linistiti, boss-ilor, n-a fost nimeni împuscat. A fost doar un tãran de pe-acolo, de la Husi, care a aruncat cu o piatrã pe scenã, cã îi era foame…”, a vrut sã aplaneze situatia Lino Golden, dupã ce vestea celor petrecute la Husi a luat amplare. Evident cã artistul nu a stat în acea searã sã verifice bucãtile cu care îl tinteau unii din public, pentru a vedea care este bilã de plastic, piatrã sau alte obiecte, însã cert este cã el si membrii trupei sale au fost loviti. Mai mult decât atât, un individ a nãvãlit pe scenã, în plin moment artistic si a însfãcat de gât un membru al trupei. Nici acesta nu a fost sanctionat, mãcar. “Am vãzut ceva frumos la Zilele Husilor: un mosneag a vrut sã-l ia la bãtaie pe Lino si tovarãsii lui”, a postat imediat pe Facebook Simona, o tânãrã din public. Din toatã tevatura, cel mai trist este cã husenii civilizati, educati si lãudati adesea pentru ospitalitatea lor, au ajuns sã fie fãcuti “tãrani”, cãrora le e “foame”, din cauza unora care au vrut cu orice pret sã strice petrecerea unui oras întreg.