|

Topul vedetelor din România care s-au dezbrăcat în fața camerelor și au făcut videochat

România este, conform statisticilor, țara cu cele mai multe videochatiste din Uniunea Europeană. Iar o asemenea ocupație bănoasă, cifra de afaceri din domeniu fiind estimată la un total de aproape jumătate de miliard de euro anual, nu a fost ocolită de multe dintre vedetele de la noi din țară.

Chiar și in 2020, atunci când vine vorba despre videochat, lumea încă este reticentă. Unde mai pui că în această industrie și-au făcut loc și multe dintre vedetele de astăzi care au căzut ispită banilor foarte mulți care se fac din această activitate… încă tabu.

Chiar și în România, videochatul a ajuns un job extrem de căutat, chiar și unele vedete ajungând în acest domeniu, precum Oana (fosta soție a lui Kamara), Mădălina (bruneta cu care s-a iubit Kamara) Mariana Moculescu, Elena Duminică (soția lui Sonny Flame), Andreea Popescu (fosta dansatoare a Deliei), animatoarea Alicia Bonita, Loredana Chivu, Beyonce de România, ispita Deea, concurenta de la Insula Iubirii Andreea, vlogerița Irina Deaconescu, fostul playmate Claudia Cozma sau concurentele Larisa, Roxana și Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Evident, sunt o groază de vedete masculine care au făcut, la rândul lor, videochat………https://www.wowbiz.ro/topul-vedetelor-din-romania-care-s-au-dezbracat-in-fata-camerelor-si-au-facut-videochat-galerie-foto-20064528?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=rtvnet&utm_medium=rtvnet-homepage