|

Tot ce știm până acum despre serialul The Lord of the Rings

Fanii Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor) sunt în culmea fericirii datorită noului și ambițiosului proiect bazat pe seria de cărți fantasy a lui J. R. R. Tolkien, care se așteaptă a fi noul „Game of Thrones”.

Deși data lansării nu a fost încă anunțată, iată tot ce se știe până acum despre acest proiect:

1. Va fi produs de Amazon Prime

Pentru acest serial s-au zbătut Netflix și Amazon, dar războiul a fost câștigat de cei din urmă, contra sumei de 250 milioane de dolari și se spune că va avea cel puțin 5 sezoane, ceea ce va crește semnificativ numărul de membrii Prime.

2. Scenariul va fi scris de JD Payne și Patrick McKay

Cei doi au lucrat împreună în ultimii 20 de ani, inclusiv în 2016, la Star Trek Beyond și au fost anunțați ca și colaboratori pentru următorul Star Trek. De asemenea, ei au lucrat și la un scenariu timpuriu pentru reboot-ul Flash Gordon.

3. Acțiunea va avea loc în A Doua Eră din Pământul Mijlociu

The Age of Numenor, care s-a terminat cu Isildur omorând-ul pe Sauron, face posibilă revenirea anumitor personaje, printre care elfii Elrond și Galadriel. Cu toate acestea, serialul nu va adapta nici una dintre poveștile din trilogia originală, ci va introduce povești noi, situate în timp înainte de prima parte a filmelor artistice, ceea ce înseamnă că va prelua din celelalte cărți ale autorului, respectiv „The Children of Húrin”, „The Silmarillion”, „Unfinished Tales” și „The History of Middle-Earth”.
https://www.feminis.ro/tot-ce-stim-pana-acum-despre-serialul-the-lord-of-the-rings_69578.html#n