|

Tragedie pe E85, drumul e complet blocat. Accident cu patru maşini, cel puţin un mort şi mai mulţi încarceraţi

Un grav accident s-a petrecut vineri, cu puţin înainte de ora 13.00, pe DN2, respectiv E85. Două mașini au fost aruncate într-un șanț, iar o alta a intrat pe contrasens în urma unui accident violent, fiind lovită de un alt autoturism.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2E85 București – Buzău, între localitățile Cioranca și Limpezis (jud. Buzău) a avut loc o coliziune între patru autoturisme.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului. De asemenea, polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări.

Conform unor surse DCNews, se pare că una dintre victime a decedat. Două dintre autoturisme ar fi fost aruncate în șanț, iar o altă mașină ar fi ajuns pe contrasens în urma accidentului violent, unde a fost de asemenea acroşată. „Într-o mașină era un om care nu mişca, iar in cealaltă, două persoane încarcerate“, a transmis un martor ocular, pentru Reporter Buzoian.

VIDEO

Traficul este blocat între localităţile Cioranca şi Limpeziş din cauza unui accident de circulaţie, în care au fost implicate patru autoturisme. Cel puţin trei victime sunt încarcerate. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, patru ambulanţe SMURD şi SAJ“, a afirmat Ane-Marie Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău. https://www.romaniatv.net/tragedie-pe-e85-drumul-e-complet-blocat-accident-cu-patru-masini-cel-putin-un-mort-si-mai-multi-incarcerati_498040.html#n