|

Trei vasluieni, pe podiumul Campionatului Mondial de Kempo | FOTO

Au reprezentat cu succes judetul

MEDALIATI… Performantã extraordinarã pentru sportivii Clubului “Defender” la Campionatul Mondial de Kempo, competitie organizatã în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Toti cei trei elevi ai antrenorului Doru Hapiuc au reusit urce pe podium, în ciuda numãrului foarte mare de participanti, veniti din toate colturile lumii.

Cea mai mare performantã a fost obtinutã de Andreea Brînzã, care a urcat pe treapta cea mai înaltã a podiumului, devenind campioanã mondialã la acest sport. “A fost cea mai frumoasã experientã de când practic Kempo, experientã pe care nu oricine are ocazia sã o trãiascã. Este foarte plãcut sã mergi cu cupa în brate si oamenii sã te felicite si sa te aplaude. Este un sentiment foarte placut, sentiment pe care doar campionii îl cunosc. Lucrurile acestea ne motiveaza sã ne antrenãm mai mult, cu perseverentã, sã ne dorim sã obtinem cât mai multe victorii” a declarat medaliata cu aur. Ceilalti doi sportivi care au fãcut cinste judetului Vaslui sunt Iustin Costea si Cobzaru Darius, ambii medaliati cu argint la acest Campionat Mondial

Competitie organizatã de celebrul actor Jeff Speakman

Campionatele Mondiale de Kempo din Las Vegas, ajunse la cea de-a 23-a editie, sunt organizate de celebrul actor american Jeff Speakman, cunoscut pentru filmele de actiune ‘The Perfect weapon’, ‘Street knight’, ‘The Expert’ sau ‘Deadly Outbreak’. Recunoscut pentru excelenta sa în artele martiale cu premiul ‘Gold Life Achievement”, Jeff Speakman organizeazã anual tabere de antrenament unde participã mii de luptãtori Kempo din toatã lumea. “Multumim Federatiei Române de KEMPO, condusã de Amatto Zaharia, care a reprezentat cu succes tara noastrã la Campionatele Mondiale din Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Multumim Primãriei Municipiului Vaslui pentru încrederea si sprijinul acordat” a declarat Doru Hapiuc, antrenor la clubul CS “Defender”.