|

Tricicleta ideală pentru copil – din magazinul Nichiduță

Când copilul dă semne că vrea să facă primii săi pași, cu entuziasm părinții se îndreaptă către magazinele de specialitate pentru a achiziționa tricicleta. Este o precupare pe care trebuie să o aibă oricine pentru că un astfel de articol joacă un rol foarte important în dezvoltarea sănătoasă a bebelușului. Deja căruciorul ocupă loc secund, pentru că principala atracție a copilului va fi tricicleta. Confortul și siguranța sunt două caracteristici esențial de urmărit în realizarea unei astfel de achiziții. Pentru că a înțeles că accentul ce trebuie pus pe acestea este unul ce nu poate fi trecut cu vederea, Nichiduță a asigurat părinților o gamă complexă de triciclete, care să se plieze atât pe cele menționate, cât și pe alte astfel de criterii importante. Siguranța spre exemplu constituie un factor de mare importanță.
Care este tricicleta ideală pentru copil?
Pentru ca și cei ce nu au cunoștințe legate de astfel de echipamente să bifeze achiziții potrivite, Nichiduta oferă în rândurile următoare o serie de recomandări publicului interesat. Iată deci care sunt câteva detalii de avut în vizor.
Dotarea cu centuri de siguranță în 3 sau 5 puncte
La ora actuală opțiunile sunt diverse, însă cele mai sus mențioante sunt cele mai populare și totodată cele mai sigure. Dacă cel dintâi model asigură protecția necesară la mers, o centură în 5 puncte este preferată pentru că asigură și torsul – zona spatelui – bebelușului, nu doar zona bazinului pe lângă celelalte. O tricicletă cu centuri de siguranță reglabile este de preferat și vorbesc despre modelele astea de triciclete majoritatea părintilor, recomandându-le de fiecare dată.
Tipul scaunului din dotare
Un alt element de avut în vedere se referă la scaunul tricicletei. Acesta trebuie să asigure micuților confort sporit, mai ales bebelușilor. Pentru cei mai mari, un model cu scaun reglabil pe înălțime constituie o soluție la îndemână, avantajoasă de altfel. Contează tipul scaunul și în cazurile în care părinții vizează o staționare îndelungată, atunci când ies la plimbare. De altfel, copilul poate adormi atunci când este obosit, deci este un detaliu important. Disponibilitatea mânerului parentalEste ideal a opta pentru o tricicletă care dispune de această dotare, mai ales în cazul copiilor mici. De preferat este a gasi una care dispune de un maner de ghidaj robust, stabil. Cu atât mai avantajos este dacă respectivul mâner oferă posibilitatea de reglare pe înălțime. La un moment dat copilul va obosi și se va opri din pedalat. Pentru a nu sta pe loc, părinții vor folosi mânerul pentru a continua plimbarea.
Accesoriile din dotare
Pentru ca și părinții să se bucure de plimbare alături de copil, aceștia trebuie să se orienteze după o tricicletă care vine dotată cu o serie de accesorii utile. Spre exemplu, un spațiu pentru depozitatea sticlei de apă, a portofelului sunt o necesitate.Desigur că lista cu aspecte de urmărit în alegerea unei triciclete continuă. Părinții trebuie să aleagă tricicleta și după cadrul acesteia, după barele de siguranță, tipul roților, costurile pe care le implică și aşa mai departe. Indiferent de aceste aspecte și de preferințele fiecărui părinte, în cadrul site-ului nichiduta.ro, cei interesați beneficiază de servicii complexe, constând în triciclete pentru copii, într-un excelent raport preț – calitate.