|

UPDATE: Barbatul cazut de la inaltime a decedat in spital!

UPDATE: Victima accidentului de munca petrecut astazi pe strada Mircea cel Batran din Barlad,  a decedat in spital. In acest moment, ITM Vaslui face o ancheta, impreuna cu Politia Barlad, pentru a se stabili cine este vinovat de producerea acestui tragic eveniment.  Din primele informatii am aflat ca barbatul este dintr-o comuna de langa  Barlad si se numeste Cornel Andone, de 51 de ani si era angajat cu forme legale. Mai multe detalii vom oferi in cotidianul nostru de maine.

Victima accidentului de munca prognostic rezervat de supravietuire! A facut iar stop cardio respirator  la CPU!

UPDATE: Diagnosticul  victimei Cornel A., care a cazut de pe casa, este “Traumatism Cranio Cerebral sever, multiple traumatisme prin cadere de la inaltime”, conform declaratiilor celor de la CPU Barlad. Barbatul este resuscitat chiar in aceste momente, el intrand iar  in stop cardio respirator. Prognosticul medicilor privind sansele  de  supravietuire  este rezervat. Vom reveni cu amanunte.

ULTIMA ORÃ: A muncit în zi de mare sãrbãtoare si a cãzut de pe casã!

GRAV… In aceasta dimineata, pe strada Mircea cel Batran din Barlad, s-a produs un accident de munca, soldat cu o victima. Un barbat in varsta de 57 de ani, Cornel A., a cazut de la inaltime, aproximativ 4 metri, de pe o scara din interiorul unei case, unde firma la care este angajat, efectua o serie de lucrari. In urma cazaturii, omul a ramas inconstient, iar la fata locului a sosit Ambulanta in cel mai scurt timp. Echipajul, care era doar cu asistent medical, a gasit victima in stop cardio-respirator, incepand manevrele de resuscitare, dar solicitand si prezenta Ambulantei cu medic. Aceasta din urma a ajuns destul de repede, iar dupa mai multe minute de resuscitare, victima a început sã aibã puls si a fost transportatã la Spital, în stare semi-constienta. In prezent, barbatul este în investigatii, la Spitalul din Barlad. La fata locului s-a mai deplasat imediat si o echipa de la ITM, pentru a efectua cercetari cu privire la cauzele acestui accident de munca. “S-a dispus, deocamdata, sistarea activitatii locului de munca, organizat pe strada Mircea cel Batran, deoarece s-a constatat ca nu se respecta normele privind lucrul la inaltime. Locul de munca nu era amenajat corespunzator, cu privire la obligatiile pe care trebuie sa le respecta angajatorul. In continuare se fac cercetari, pentru a se stabili daca s-au respectat si celelalte norme, precum echipamentul de protectie pentru lucrul la inaltime”, a declarat Gheorghe Chirvase, seful ITM Vaslui.