|

UPDATE: Accident deosebit de grav intre localitatile Costesti si Rosiesti, cu 8 victime! (FOTO, VIDEO)

UPDATE 21:08 : Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul autoturismului inmatriculat in judetul Vrancea s-a speriat dupa ce, pe langa masina sa a trecut, in viteza, un autotren. De pe prelata camionului a zburat, in parbrizul masinii sale, o cantitate destul de mare de zapada. Barbatul s-a speriat, a tras de volan si a intrat pe contrasens izbindu-se puternic de un alt autoturism inmatriculat in Republica Moldova. In cele doua autoturisme erau opt persoane. Doua in masina de Vrancea si sase in cea din Republica Moldova (doi barbati, doua femei si doi copii minori – n.r.). Din pacate, soferul autoturismului romanesc a suferit rani grave si medicii au fost obligati sa ii declare decesul. Celelalte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui cu rani minore si atacuri de panica. De asemenea, pentru a face fata situatiei dupa declansarea Planului Rosu de Interventie, au venit de acasa managerul Spitalului Vaslui, Ana Rinder, sefa Directiei de Sanatate Publica, Mihaela Vlada, sefa UPU Vaslui, medicul Carmen Piseru si ceilalti medici urgentisti care erau in timpul liber.

UPDATE 20:28: Cele doua autorisme implicate in accident s-au ciocnit frontal, una dintre masini fiind aruncata la aproximativ 50 de metri de sosea. Una dintre masini este cu numar de Vrancea, celalata este din Republica Moldova. In masina din Republica Moldova se aflau sase persoane, doi barbati, doua femei, dar si doi copii. Autoturismul aruncat, in urma impactului, in afara partii carosabile, este cel cu numar de Vrancea si in el se aflau doua persoane, care au suferit rani extrem de grave. O persoana a ramas incarcerata, fiind nevoie de indepartarea cupolei masinii, pentru a fi extrasa victima. Medicii fac aforturi disperate de a stabiliza victimele, una dintre ele fiind in stop cardio-respirator. Toate victimele sunt transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Starea celor doi copii, implicati in accident, este in afara pericolului, au spus autoritatile.

IMPACT…  Un accident rutier, deosebit de grav, s-a petrecut chiar in aceste momente, pe drumul european 581, intre localitatile Costesti si Rosiesti. Doua autoturisme sunt implicate si, spun reprezentatii ISU, sunt 8 victime. La fata locului se deplaseza “Descarcerarea”, Politia si pompierii, autoritatile anuntand ca s-a activat planul rosu de interventie. Vom reveni cu detalii.