|

ULTIMA ORĂ! Adolescent de 15 ani, acuzat că a violat un băiat de 9 ani

La data de 29.09.2019, ora 19.54, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, din mun. Adjud, cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 9 ani, din mun. Adjud, a fost abuzat de un tânăr.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că în cursul zilei respective, în jurul orei 18.00, minorul s-ar fi întâlnit în fața blocului cu doi tineri, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bună-voie spre locuința unuia dintre ei. Băiatul în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, celălalt rămânând în scara blocului.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

IPJ Vrancea, 2 octombrie

N.R. Conform unor surse, adolescentul de 15 ani ieșise recent dintr-un centru de reeducare, unde ajunsese după ce comisese mai multe infracțiuni de furt. …https://monitoruldevrancea.ro/2019/10/02/adolescent-de-15-ani-acuzat-ca-a-violat-un-baiat-de-9-ani/