|

ULTIMA ORĂ! Bărbat accidentat mortal de un șofer din Vrancea

Un șofer de 22 de ani din județul Vrancea, a accidentat mortal, noaptea trecută, un bărbat angajat într-o travesare neregulamentară, Accidentul s-a produs pe drumul european E85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Conform reporterbuzoian.ro, „Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, pe sensul de mers Buzău-Focșani. Din cercetările polițiștilor a reieșit că victima, un bărbat de 39 de ani, din Botoșani, se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

După doar câțiva pași, bărbatul a fost spulberat de o dubă condusă de un vrâncean de 22 de ani. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu l-a văzut pe pieton, izbindu-l în plin.

„Șoferul era în șoc; repeta întruna: <Nu l-am văzut, nu l-am văzut..>  Cât despre victimă, vă pot spune că nu a avut nicio șansă. Avea fractură de coloană cervicală și coloană vertebrală, mâinile îi erau ca niște cârpe; era politraumatizat. Când am ajuns eu, era deja acoperit cu folie izotermă.”, a povestit un martor….https://monitoruldevrancea.ro/2020/01/09/barbat-accidentat-mortal-de-un-sofer-din-vrancea/