|

ULTIMA ORA | Copii de gradinita, atacati de albine in Gradina Publica din Barlad | FOTO

UPDATE: Medicul de garda de la sectia Pediatrie a Spitalul “Elena Beldiman” a primit 18 copii, care au fost, pe aleea din Gradina Publica Barlad, atacat de viespi. Inclusiv educatoarea care ii insotea pe micuti a fost atacata. Din cei 18 copii doar 5 au fost intepati de viespsi, au comunicat medicii Spitalului Barlad, si au primit tratament. Au fost diagnosticati cu “intepatura minora de viespe, cu reactie minima locala”. Intepaturile au fost localizate la nivelul capului, dar si picioarelor. Parintii au venit agitati la Spital, cand au fost anuntati de cele intamplate, vrand sa mearga cu totii la Primaria Barlad, pentru a depune plangere, impotriva institutiei care nu a actionat pentru dezinsectia Gradinii Publice. Copii sunt de la gradinita nr. 5 din Barlad, Grupa Mare, Grupa Mare, iar ei iesisera la o activitate in aer liber. Mai multe amanunte despre aceasta situatie, vor fi publicate in editia de maine a cotidianului Vremea Noua.

UPDATE: “Aproximativ 20 de copii intepati de albine in gradina publica Barlad. Au ajuns la Spitalul Barlad, unde vor fi examinati. Unii, doar speriati”, a declarat Aurora Popa, sefa SAJ Vaslui.

In urma cu cateva minute, un grup de copii de gradinita, aflati in Gradina Publica a orasului Barlad, a fost atacat de un roi de albine. A fost solicitat ajutor prin 112, la fata locului deplasandu-se doua autospeciale ale Serviciului de Ambulanta, care i-au8 transportat pe copii la Spitalul “Elena Beldiman”. “Starea de sanatate a copiilor nu pune,d eocamdata, probleme”, au spus medicii, urmand sa ofere mai multe detalii, dupa consultarea acestora. Vom revni cu amanunte.