|

ULTIMA ORĂ! Doi ciobani, căutați de polițiști, jandarmi, pompieri, voluntari și reprezentanți ai Salvamont Vrancea

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că doi ciobani de la o stână din comuna Bordești au plecat cu oile la păscut și nu au mai revenit, unul în data de 5 octombrie iar celălalt la data de 6 octombrie a.c.
În urma cercetărilor efectuate împreună cu reprezentanți ai IJJ, ISU și SVSU, unul dintre ciobani a fost identificat azi-dimineață în zona Releului Pleșești, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracțiuni. În prezent se continuă căutările pentru identificarea ciobanului plecat în data de 5 octombrie 2019.

Serviciul Public Județean Salvamont Salvamont Vrancea participă cu cinci salvatori montani, o mașină de teren și două UTV-uri, ca forță suplimentară de sprijin pentru acțiunile de căutare a unei persoane dispărute în zona subcarpatică împădurită dintre localitățile Bordesti, Dumitrești și Slobozia Bradului. Informațiile confuze și incerte au determinat abordarea unei arii foarte largi de căutare.  Ora 7.35 persoana a fost găsită. Nu are probleme medicale. ………https://monitoruldevrancea.ro/2019/10/08/doi-ciobani-cautati-de-politisti-jandarmi-pompieri-voluntari-si-reprezentanti-ai-salvamont-vrancea/