|

UPDATE: Detalii înfiorătoare despre uciderea minorei de la Drăxeni! Părinții fetei au adus-o pe Maricica la Valea Cânepii, ca să o mărite cu criminalul!

UPDATE: Individul suspectat că a ucis-o pe Maricica, fata de 14 ani din Drăxeni, a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca el să fie prezentat apoi în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. De reamintit că Ionuț Ursu a recunoscut faptul că a ștrangulat-o pe copilă, după ce aceasta ar fi refuzat să se întrețină raporturi sexuale cu el.

UPDATE: De la audieri a ieșit fratele victimei, care a dat detalii ce confirmă faptul că mama Maricicăi a fost cea care a dus-o pe copilă în casa criminalului. Fratele minorei susține că intenția a fost aceea ca Maricica să se cunoască “mai bine” cu Ionuț, în vederea unei relații. Peste noapte, femeia a dormit în casa familiei lui Ionuț, acceptând ca minora să doarmă într-o altă cameră, împreună cu băiatul de 20 de ani. Dimineață însă, susține fratele victimei, mama Maricicăi ar fi întrebat unde este fiica ei, însă nu s-a panicat prea tare când Ionuț i-a spus că minora a plecat acasă, la Drăxeni, iar el ar fi condus-o până pe vârful dealului. De fapt, trupul copilei zăcea de ore bune în niște mărăcini, de la marginea satului Valea Cânepii. Și mama fetei a fost audiată, însă suferind de un evident retard mintal, aceasta a dat de la bun început detalii contradictorii, multe fără noimă. Fratele fetei însă a spus anchetatorilor, că a aflat că Ionuț, rămas împreună cu fata, ar fi cumpărat o sticlă cu vin roșu și a îmbătat-o pe minoră. Urmează însă să se stabilească locul în care a fost comisă crima, circumstanțele și dacă băiatul de 20 de ani a avut vreun complice, mai ales că în locuință mai erau persoane. Ca o ironie amara a acestui caz revoltator, trebuie spus ca, in cautarea fetei, fratele spune ca a mers alaturi de sora criminalului. Nu s-a gandit nicio clipa, povesteste el, ca chiar fratele celei care il ajuta sa o gaseasca pe Maricica este autorul.


Polițiștii încep să dezlege ițele încurcate ale crimei petrecute în Valea Cânepii, comuna Ivănești! Aceștia au stabilit că între familia fetei și cea a criminalului exista o legătură mai veche și sunt suspiciuni că adulții se înțeleseseră anterior să mărite copila cu băiatul de 20 de ani.

Pe 1 mai, spun anchetatorii, familia lui Ionuț Ursu, individul de 20 de ani, suspectat că a ucis fata, a fost la Drăxeni, în vizită la familia minorei. Aici, susțin apropiații, aceștia ar fi petrecut cu toții. Pe 3 mai, cei din familia Maricicăi au întors, se pare, vizita de curtoazie, venind la Valea Cânepii, la familia lui Ionuț. Incă nu este clarificat pe deplin de ce, la plecare, minora de 14 ani, Maricica, este lăsată de proprii părinți în casa lui Ionuț, însă apropiații sunt convinși că, de fapt, așa se pusese la cale măritarea minorei, care avea buletin de numai o lună de zile. Părinții minorei, cel mai probabil, primind vestea că fata nu s-ar mai afla în casa celor de la Ivănești, au anunțat Poliția a doua zi, pe 4 mai. Forțele de ordine numeroase au declanșat căutări ample și au găsit-o moartă pe fata de 14 ani, într-un șanț din Valea Cânepii.

Părinții, bănuiți că au dus-o pe Maricica la măritiș, în casa criminalului!

Polițiștii au ajuns repede și la principalul suspect de crimă, Ionuț Ursu, 20 de ani, care și-a recunoscut fapta. Acesta le-a povestit anchetatorilor că a strangulat-o pe Maricica, după ce aceasta a refuzat să se culce cu el. Polițiștii susțin că fata nu prezintă urme de viol. Rămâne de stabilit, concret, ce s-a petrecut cu fata în ultimele sale ore de viață și dacă părinții ei au dus, cu bună știință copila la măritat, în casa celui care avea să o ucidă cu sânge rece. Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Minora dispărută a fost găsită ucisă în Valea Cânepii – comuna Ivănești

 Atat familia victimei cat si familia celui banuit de comiterea crimei asteapta sa fie audiati de anchetatori.

Atat familia victimei cat si familia celui banuit de comiterea crimei asteapta sa fie audiati de anchetatori.


CRIMA Minora care a fost căutată a fost găsită decedată, într-un șanț din zona comuna Ivănești, satul Valea Cânepii, unde fusese în vizită la Ionuț Ursu, de 20 de ani. „Polițiștii l-au găsit și pe autoruil omorului, care este chiar Ionuț Ursu, ce a și recunoscut că a ucis-o, ștrangulând-o cu șiretul de la pantofii de sport, tip Adidas cu care fata era încălțată, după care a a runcat-o în boscheții de pe marginea drumului din satul Valea Cânepii.”, ne-a precizat primarul comunei Gherghești, Nixon Ibănescu.

Minora Dragomir Maricica, în vârstă de 14 ani, din comuna Gherghești a fost căutată de poliițiștii care au fost sesizați în ziua de 4 mai, despre faptul că minora, în vârstă de 14 ani, domiciliată în satul Draxeni, comuna Gherghesti a dispărut în seara de 3 mai, în timp ce se întorcea către domiciliu din comuna Ivănești. Polițiștii criminaliști au demarat cecrcetările. Vom reveni cu amănunte!


ULTIMA ORA: Minoră de 13 ani, dispărută de acasă!

GRAV O copilă de 13 ani, cu un ușor handicap, din satul Drăxeni, comuna Gherghești, este de negăsit, de mai multe zile! Azi, importante forțe de ordine s-au mobilizat și au pornit în căutarea fetei, cercetându-se inclusiv o pădure din proximitatea satului Drăxeni. “Fata a fost în ziua aceea la școală. După ore însă, a plecat spre casă, dar nu a mai ajuns”, a spus viceprimarul comunei, Costel Tăbăcaru. Părinții au anunțat Poliția abia ieri.

Polițiști, jandarmi, dar și locuitori din Drăxeni au pornint în această dimineață, în căutarea minorei dispărute. Părinții au insistat ca aceste căutări să se facă inclusiv în pădurea din apropiere, bănuind că acolo s-ar fi putut rătăci copila. Viceprimarul comunei, Costel Tăbăcaru, susține că, din cercetările intreprinse, îndată după ce părinții au semnalat dispariția, s-a stabilit că fata fusese în acea zi la școală și a plecat, odată cu toți colegii. Nu a mai ajuns însă acasă. “Prea multe nu știm nici noi, dar știm că ea a fost în ziua aceea la școală. Ea are un ușor handicap. Vă dați seama că era în clasa a IV-a, la 13 ani. Părinții au anunțat dispariția și acum toată lumea încearcă să îi dea de urmă. Niciodată nu au mai fost probleme cu ea. E o fată mărunțică de statură, slăbuță. Din păcate, provine dintr-o familie cam necăjită, can dezorganizată. Tatăl este cioban, mama are și ea un handicap. E mai greu în familia lor. Mai au copii, dar mai mici, fata care a dispărut acum fiind cea mai mare”, a spus viceprimarul Costel Tăbăcaru. Vom reveni cu detalii.