|

Un bărbat și-a omorât soția apoi s-a sinucis

A fost crimă urmată de sinucidere în comuna Popeşti, din judeţul Argeş. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit şi a fugit. Cadavrul lui a fost găsit vineri dimineaţă într-o pădure din apropierea locuinţei.

Crimă urmată de sinucidere! Cadavrul femeii în vârstă de 45 de ani, a fost găsit de fiu, joi seara. Băiatul s-a întors de la serviciu în jurul orei 22.00 şi a găsit trupul prăbuşit într-o baltă de sânge. A sunat la 112 dar echipajul ambulanţei a constatat că victima decedase de aproximativ o oră (vezi aici ştirea)

Anchetatorii au stabilit că în urmă cu aproximativ o lună între soţi a mai avut loc un scandal pe fondul geloziei. Atunci, deşi a avut intenţia să-l reclame, femeia a renunţat.Joi seara, în urma unui scandal, soţul gelos şi furios a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen, după care a fugit. A lăsat acasă telefonul şi portofelul cu acte şi bani. Din primul moment anchetatorii s-au gândit că bărbatul ar putea să se sinucidă. Oamenii legii l-au căutat întreaga noapte. Vineri dimineaţă au descoperit cadavrul într-o pădure din spatele casei. Bărbatul s-a spânzurat……….https://realitateadearges.net/crima-urmata-de-sinucidere-in-arges/