|

Un bârlădean, numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene! (FOTO)

SUCCES Numire  surprinzătoare făcută de prim ministrul Viorica Dăncilă, în urmă cu câteva zile, la Ministerul Fondurilor Europene. Inginerul  Cezar Caleap, director  executiv al Asociației Internaționale a Întreprinderilor Creative din Belgia (AIICB) și Vice Presedinte la „ ZERO ENERGY - Asociatie profesională pentru Excelență și Eficiență energetică”, a fost numit secretar de stat la acest minister. Inginerul  Cezar Caleap este bârlădean, care a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” și  apoi Facultatea de Construcții și Instalații din Iași, fiind specialist  în instalații.  După absolvirea facultății, Cezar Caleap s-a mutat în București, cu tot cu familie.

Cezar  n-a uitat ce l-au învățat  părinții: a transmis mulțumiri  pentru susținere!

Cezar Caleap a postat astăzi pe pagina sa de socializare mulțumiri adresate celor care l-au felicitat și susținut, precum  și , indirect, bârlădenilor  care sunt  mândri de realizările lui.  „Vă mulțumesc!!! Pentru încrederea voastră, pentru gândul bun și curat, pentru energia pozitivă!!! Vă promit, că voi construi sănătos  o fundație puternică de succes cu perspectivă de viitor în această nouă etapă profesională din viața mea. Așa cum mă cunoapteți, voi avea energie maximă, o dedicație corectă  și multă  muncă  pentru împlinirea acestui vis  de bine, național, către o integrare europeană efectivă și  sănătoasă!”, a scris Cezar Caleap.

Felicitări   pentru realizarea deosebită din carieră și sperăm că Cezara Caleap nu va uita orașul natal și nevoile bârlădenilor !