|

Un cioban dotat este acuzat de viol pentru cã a poftit la mai multe partide de sex

PATIMILE POSTULUI… O adolescentã de 15 ani din Epureni si-a acuzat „iubitul” de viol, pentru cã acesta a îndrãznit sã-i cearã mai multe reprize de sex. Stefan P., de 24 de ani, din Suletea nu a stiut cã fata tocmai fusese la un „chef” cu mai multi bãieti dintr-un sat vecin, si a încercat sã facã sex nebun cu ea, numai cã s-a ales cu o plângere la Politie. Fata a fost politicoasã cu el, a aceptat sã facã amor o datã, numai cã el a vrut sã continue, si fata l-a refuzat. Acesta este motivul pentru care adolescenta l-a reclamat. Grav este cã, din cele relatate de victimã la evaluarea psihologilor de la Directia Generalã de Asistentã Socialã si Protectie a Copilului (DGASPC) Vaslui, a reiesit cã fata ar fi fost violatã la acel chef de mai multi indivizi, undeva prin comuna Zorleni, localitatea Popeni, dar tânãra nu a nuntat pe nimeni! Cazul este în anchetã la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad si la Politia din Murgeni. Urmeazã ca DGASPC Vaslui sã înainteze o plângere la Politie referitor si la violul de la Popeni asupra minorei.

Stefan P., de 24 de ani, din comuna Suletea, un tânãr oier din localitatea Fedesti, a dat dovadã cã este un bãrbat dotat. În sãptãmâna Patimilor, mai precis marti, 9 aprilie, si-a chemat iubita, pe Petronela S. de 15 ani, din comuna Epureni, localitatea Horga, în satul sãu, si a obligat-o sã facã sex cu el, în mai multe reprize. Cei doi au o relatie de mai bine de un an, si nu este prima datã când fac sex, asa cã nu i s-a pãrut nefiresc sã-i cearã si acum acest lucru. Numai cã Petronela nu a vrut, probabil sfiindu-se, cã este post. Asa cã si-a reclamat iubitul la Politie, acuzându-l de viol. În plângerea adresatã Politiei din comuna Epureni, aceasta precizeazã cã a fost chematã de prietenul ei, au fãcut amor, dupã care el a mai vrut odatã, dar ea l-a refuzat. Si de aici si supãrarea fetei. „Nu se stie încã dacã fapta se confirmã, se fac cercetãri de cãtre Politia Murgeni”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Viol a fost, dar la Popeni!

Politistii au anuntat DGASPC Vaslui, având în vedere cã fata este minorã, si dupã ce a fost evaluatã psihologic si inclusã într-un program de consiliere, se pare cã ar fi iesit la ivealã cã adevãratul viol s-ar fi comis în urmã cu ceva timp, în localitatea Popeni, comuna Zorleni, unde trei sau patru indivizi au supus-o la perversiuni sexuale. Asa se explicã de ce fata nu a mai putu face mai multe partide de sex cu iubitul ei. Urmeazã ca cei de la DGASPC Vaslui sã facã o plângere cãtre Politia Zorleni, referitor la cele relatate de minora din Horga. „Cazul se aflã în atentia institutiei noastre si este la acest moment în evaluare. S-a realizat deja o vizitã la domiciliul familiei, iar din câte se contureazã din evaluarea initialã, minora are suportul pãrintilor care, de altfel, au fost cooperanti si în raport cu reprezentatii institutiei noastre, sens în care, la acest moment, nu se impune separarea acesteia de familie. Planul interventional al DGASPC Vaslui în acest caz include acordarea unui program de consiliere psihologicã pentru copil, iar functie de rezultatele evaluãrii proprii si a anchetei derulate în vederea clarificãrii situatiei de cãtre organele de cercetare penalã, vor fi luate cele mai bune mãsuri în interesul copilului.”, a precizat Irina Câmpeanu, purtãtorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.