|

Un grup de bãtãusi beti turtã au fãcut dezastru într-un bar din Gugesti, agresând 4 persoane

NISTE PIERDE-VARÃ!… Cinci indivizi din satul Popesti, comuna Miclesti, cu vârste între 16 si 28 de ani, au provocat un scandal de pominã, într-un bar din satul Gugesti. Bãietii, beti bine si pusi pe hartã, au venit în satul vecin cu o cãrutã, iar când au ajuns pe terasa respectivã, unde au mai consumat bãuturi alcoolice, au început circul. NU doar cã au distrus bunuri, dar au bãtut si patru persoane aflate în locatia respectivã, mai exact o femeie si trei bãrbati. Agresorii au fost la un pas de arestul preventiv, însã instanta, pentru faptele lor, le-a dat câte 60 de zile de control judiciar.

„Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Ruralã Husi au probat activitatea infractionalã a cinci bãrbati din Popesti, comuna Miclesti, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere. Concret, în urma cercetãrilor efectuate de politisti, s-a stabilit faptul cã, în ziua de 21 iunie a.c., ora 17:30, în zona unui spatiu comercial aflat în satul Gugesti, comuna Botesti, judetul Vaslui, cinci persoane cu vârste între 16 si 28 de ani, deplasate cu o cãrutã de pe raza localitãtii de domiciliu, au provocat un scandal. Indivizii au adresat cuvinte jignitoare si au provocat persoanele aflate pe terasa unui local de alimentatie publicã, ulterior procedând la agresarea unui numãr de 4 persoane (o femeie și 3 bãrbati) si distrugerea mai multor bunuri”, au spus reprezentatii IPJ Vaslui.

Au bãtut mãr patru oameni din Gugesti, dar nu au fost considerati „pericol public”, scãpând, pe moment, cu controlul judiciar

„Ca urmare a agresiunii, unele dintre victime au suferit vãtãmãri corporale care vor necesita 28 – 30 zile, 2 – 3 zile, respectiv 1 – 2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma probatoriului administrat, politistii au retinut bãrbatii bãnuiti de comiterea infractiunilor pentru o perioadã de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar pe o perioadã de 60 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatilor”, au precizat reprezentatii IPJ Vaslui.