|

Un pusti din Tecuci, gãsit la Husi, dupã un an de colindat tara, cu bâlciul!

HOINAR… Un bãiat de 14 ani, din Tecuci, a fost gãsit la Husi, dupã ce, de un an de zile, era dat în urmãrire nationalã. Copilul plecase de bunãvoie cu bâlciul prin tarã, lãsând baltã “viata” din centrul de plasament. Ciudat este cã, desi din mai 2018 hãlãduie prin toate bâlciurile din tarã, nicio autoritate nu l-a observat pânã acum.

“Politistii de investigatii criminale au depistat, în cursul zilei de ieri, un minor plecat voluntar din Centrul de plasament Tecuci, încã din luna mai a acestui an. Pe numele acestuia fusese emis mandat de urmãrire nationalã de cãtre politisti din cadrul I.P.J. Galati.
Oamenii legii l-au idetnficat pe pustiul de 14 ani pe data de 12 septembrie, în municipiul Husi, în apropierea zonei de desfãsurare a bâlciului anual.

Dus înapoi, la centru

“Minorul în vârstã de 14 ani, din municipiul Tecuci plecase în mod voluntar, la data de 24 mai a.c., dintr-un centru de plasament de pe raza orasului Tecuci, din judetul Galati. În urma verificãrilor efectuate, s-a stabilit faptul cã, pe parcursul disparitiei sale, minorul a însotit bâlciul în diverse localitãti si nu a fost victima vreunei infractiuni. Acesta a fost predat politistilor gãlãteni, în vederea reintegrãrii în colectivul centrului”, au comunicat reprezentatii Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.