|

Un tânãr din Bunesti-Averesti pasionat de cai, ucis în Italia de caii putere ai unui BMW!

TRAGEDIE… Un tânãr în vârstã de 28 de ani, din comuna Bunesti Averesti, Ovidiu Luntraru, a murit în urmã cu douã nopti, în Italia, într-un accident rutier. Bãrbatul se afla, spune presa Italianã, într-un autoturism BMW, iar, la un moment dat, a scãpat de sub control volanul, masina izbindu-se violent de un zid. Totul s-a întâmplat pe soseaua ce leagã localitãtile Delia de Sommatino. Tânãrul român a murit pe loc, iar femeia care se afla în masinã cu el, despre identitatea cãreia autoritãtile încã nu au oferit amãnunte, a suferit rãni grave si a fost transportatã la un spital din Caltanisetta.

Sãtenii din Bunesti Averesti spun cã Ovidiu Luntraru plecase cam de vreo trei ani de zile din sat, în Italia, unde sperase la o viatã mai bunã. Fusese crescut, spun reprezentatii Primãriei, de bunicii din localitatea Tãbãlãiesti. “Era un bãiat linistit, muncitor, nu a fãcut probleme vreodatã. Din ce stim noi, dar fãrã a fi siguri cã anume asa este, el îsi gãsise de muncã în Sicilia, la o fermã agricolã. Acolo erau si cai, iar el se fotografia mereu cu acei cai. Pãrea sã fie totul în regulã cu el si sã îi meargã bine”, au povestit consãtenii din Bunewsti Averesti. Pe 7 noiembrie însã a ajuns în tarã vestea cã Ovidiu Luntraru a murit cu o noapte în urmã, într-un grav accident de circulatie. “Într-adevãr, informatia este sigurã. Persoanele care erau în preajma sa au spus pe Facebook ce s-a întâmplat, cerând apoi numere de telefon de la familia lui Ovidiu, pentru a o anunta de tragedie”, au confirmat autoritãtile locale.

“Nu a fost omorât de caii de care avea grijã, ci de caii putere ai unei masini”

Accidentul s-a petrecut pe soseaua dintre localitãtile Delia si Samottino. Românul se afla la volanul unui BMW E63 si circula cu vitezã. A pierdut la un moment dat controlul asupra masinii, iesind de pe partea carosabilã si izbindu-se extrem de violent de zidul unei locuinte. Bãrbatul a murit pe loc, iar femeia care se afla împreunã cu el, în autoturism, a suferit rãni grave. A fost transportatã la spital, însã, deocamdatã, medicii italieni nu au furnizat date despre starea sa de sãnãtate. “Da, el are un copil, care are vreo 8 – 9 ani. Acum nu era cãsãtorit, dar stim cã avea o relatie cu o fatã. Cel mai probabil, ea se afla în masinã. Stim cã iubea foarte mult caii, fãcea chiar si dresurã. Noi am rãmas uimiti, pentru cã, vãzând tot felul de filmulete în care dresa caii, îi mai spuneam sã se fereascã. Animalul nu stie multe, poate sã te loveascã, poate sã te omoare. Iar el îmi spunea cã nu îi e fricã deloc de cai, ci îi iubeste foarte mult. Dar uite cã a avut dreptate, el nu a fost omorât de caii de la ferma unde lucra, asa cum mã temeam eu, dar a fost omorât de caii putere ai unui BMW. Pãcat de anii lui, cãci era cuminte, muncitor si un om mereu senin. Mereu glumea, saluta pe toatã lumea, era mereu vesel. Dumnezeu sã îl ierte”, a spus Marius, unul dintre prietenii lui Ovidiu Luntraru.