|

Un tânăr poliţist de 28 de ani, întors recent din luna de miere, găsit spânzurat în casă de colegi

Un poliţist în vârstă de 28 de ani, ajutorul şefului de post din comuna Dorneşti, şi-a pus capăt zilelor în apartamentul din municipiul Rădăuţi în care locuia cu chirie, macabra descoperire fiind făcută de doi dintre colegii săi. Gestul agentului Daniel Gheorghe Dumitrescu a produs un şoc extrem printre colegii săi, care ştiau că tânărul este fericit alături de soţia sa, tot poliţistă.

Cei doi se căsătoriseră acum câteva luni, iar abia de o lună reveniseră din Thailanda, unde petrecuseră luna de miere.

Filmul ultimelor ore

Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, povestea care s-a finalizat cu gestul extrem al tânărului poliţist, care era însurat cu o colegă de serviciu de la Postul de Poliţie Dorneşti, porneşte de marţi noapte, din jurul orei 23.00, când cei doi au avut o discuţie contradictorie. În aceste condiţii, soţia agentului a plecat la părinţii săi în comuna Marginea, iar la scurt timp poliţistul, originar din Bădeuţi, s-a urcat în maşină şi a plecat de la apartamentul din Rădăuţi, de pe strada Mihai Viteazul, unde cei doi locuiau în chirie. Se pare că tânărul s-a plimbat prin municipiu timp de câteva ore, perioadă în care a trimis unor apropiaţi un mesaj de adio de pe telefonul mobil, după care, în jurul orei 04.00, s-a reîntors la apartament.

S-a spânzurat cu o cravată de clanţa uşii

Pentru că ieri dimineaţă nu s-a prezentat la serviciu şi nici nu a răspuns apelurilor telefonice, doi colegi de serviciu s-au deplasat la locuinţa de pe strada Mihai Viteazul, din Rădăuţi, şi au intrat în apartament, după ce au escaladat balconul. Acolo au descoperit trupul fără viaţă al tânărului care se spânzurase cu o cravată de clanţa uşii de la dormitor, cel mai probabil cu câteva ore înainte.

Tânărul avea o vechime de circa cinci ani în poliţie şi era cunoscut ca un bun profesionist………………………..https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-02-20/Un-tanar-politist-de-28-de-ani-intors-recent-din-luna-de-miere-gasit-spanzurat-in-casa-de-colegi#ixzz6EZdz9U2n