|

Un vasluian bate la portile Ligii 1

Liga 2

TRANSFER… Vasluianul Alin Pânzaru pune umãrul la promovarea echipei UTA Arad în Liga 1. Antrenorul de 44 de ani se va alãtura “Bãtrânei Doamne”, urmând a fi antrenor secund cu atributii de analist. Pânã pe 30 iunie, Pânzaru a fost antrenor principal la echipa de Liga 3, CSM Alexandria.

Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 2, vasluianul Alin Pânzaru va completa staff-ul tehnic al echipei de pe primul loc în Liga 2, UTA Arad. “Mi-am dus cu bine contractul pânã la scadentã cu CSM Alexandria si am ales sã accept o altã ofertã. Am avut pe masã prelungirea cu ei, fiind ambele pãrti multumite de colaborare, dar a apãrut ceva mai bun din punct de vedere profesional si am ales sã plec.”, a spus Alin Pânzaru. La echipa arãdeanã evolueazã si atacantul Valentin Buhãcianu, fost în trecut si pe la defuncta Atletico Vaslui. Timp de sase ani, Alin Pânzaru a fost antrenor principal la CF Brãila sau Dacia Brãila (noua denumire a clubului) timp de sase ani de zile, între iulie 2012 si iunie 2018. De atunci, Pânzaru le-a mai antrenat pe Otelul Galati si CSM Alexandria. Ca jucãtor, Alin Pânzaru a început fotbalul la juniorii Liceului cu Program Sportiv Vaslui, sub îndrumarea profesorului Petrus Livint. La seniori, Pânzaru a evoluat pentru FC Vaslui, în douã rânduri, Otelul Galati, CFR Galati, Dunãrea Galati, Gloria Buzãu, Zimbru Chisinãu si CF Brãila.

Pânzaru a fost prezent la turneul “Fotbal din Inimã”

La sfârsitul anului trecut, Alin Pânzaru a fost prezent la Vaslui, turneul caritabil “Fotbal din Inimã”, organizat de Asociatia Sportivã a Suporterilor FC Vaslui. Aici, Pânzaru s-a reîntâlnit cu fostii colegi Sorin Frunzã, Bogdan Buhus, Bogdan Panait sau Cristi Brãnet.