|

Un vasluian s-a sãturat sã taie frunze la câini, acum vrea sã-i scoatã la plimbare

INITIATIVÃ… Un tânãr s-a gândit la o activitate mai putin obisnuitã pentru a cîstiga niste bani în timpul liber: plimbã câinii altora, contra cost. Este primul vasluian care încearcã sã transforme aceastã activitate într-un job.

Dacã ai idei si chef de muncã, poti face bani. Asta pare sã-si fi zis si Rares, un tânãr din Vaslui, care a venit pe piatã cu o afacere nou-noutã: plimbã, contra-cost, câinii altora. Cu o singurã conditie însã! Patrupedul sã nu fie agresiv! Micul antreprenor si-a initiat afacerea pe internet, cu o ofertã greu de refuzat. “Plimb câini în orasul Vaslui. Pret sedintã: 12 lei-15 minute; 17 lei-30 de minute; 22 lei-45 de minute.” Rares are si abonamente pentru “clientii fideli”. “5 zile pe sãptãmânã: 50 lei-15 minute pe zi; 75 lei- 30 de minute pe zi; 100 lei- 45 de minute pe zi. Cel mai scump e abonamentul pe toatã sãptãmâna: 80 de lei-15 minute pe zi; 110 lei- 30 de minute pe zi; 140 lei- 45 de minute pe zi.”

“Deocamdatã nimeni nu m-a sunat”

Anuntul postat pe internet nu a suscitat, deocamdatã, interesul vasluienilor, însã Rares rãmâne optimist. “Am aproape douã sãptãmâni de când am postat anuntul si nu m-a sunat nimeni. Am aproape 100 de vizualizãri, douã numere de telefon luate si cineva m-a adãugat la favorit. Deocamdatã atât. Sunt încrezãtor desi stiu cã la Vaslui, lumea nu prea dã bani pe asa ceva”, ne-a declarat acesta.