|

Un vitezoman fără permis a omorât doi tineri: autorul, singurul care a scăpat fără leziuni

Unul dintre cele mai grave accidente petrecute în 2019 pe şoselele judeţului a avut loc miercuri noapte, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Prisaca Dornei. Doi tineri au murit, iar alţi doi au fost răniţi grav după ce un BMW 320 şi un VW Passat s-au ciocnit extrem de violent. Ironia sorţii face ca singurul care a scăpat fără leziuni, ba chiar a fugit de la locul faptei pe propriile picioare, să fie cel care, după primele date de anchetă, a provocat accidentul.

Sunt greu de găsit scuze sau circumstanţe atenuante pentru autorul accidentului: tânărul nu avea permis de conducere, circula cu viteză (acul vitezometrului s-a blocat la peste 110 km/h) şi ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară. Din păcate, vorbim din nou de un accident foarte grav petrecut în judeţul nostru care are în prim-plan inconştienţă, multă inconştienţă.

Un accident foarte violent, cu consecinţe pe măsură

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 23.15 din noapte. În urma unui apel la 112, s-a anunţat un grav accident pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Prisaca Dornei. La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc şi patru ambulanţe, una SMURD şi trei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-11-15/Un-vitezoman-fara-permis-a-omorat-doi-tineri-autorul-singurul-care-a-scapat-fara-leziuni#ixzz65Ku2pvSM