|

Valentine’s Day în Vaslui: revine Caravana Îndrãgostitilor

LOVE… Caravana îndrãgostitilor revine la Vaslui. Mâine, de Valentine’s Day, înamoratii îsi vor putea consolida iubirea. Un “primar” le va sta la dispozitie pentru oficializarea unei cununii civile valabilã 24 de ore. Vor primi un certificat de cãsãtorie si vor avea ocazia sã-si strige în public iubirea, facând declaratii de dragoste persoanei iubite. Întreaga ceremonie va avea loc în Piata Civicã din Vaslui, iar de programul artistic se vor ocupa tinerii de la Ioan Bâgea Academy. Spectacolul va începe la ora 14:00 si va dura circa douã ore. Organizatorii spun cã au pregãtit pentru acest eveniment multe premii, printre care cinã romanticã, torturi si sticle de vin. Cei care preferã însã ceva mai discret, pot alege o cinã romanticã la restaurantele din Vaslui sau un film romantic la cinema. De altfel, mâine va avea loc si premierea peliculei “Oh, Ramona!”, rescrierea cinematograficã a cãrtii “Suge-o, Ramona!”

Ceremoniile de cãsãtorie vor fi oficializate de Romy Daways, un vasluian care se ocupã de aproape 20 ani de organizarea de evenimente. “Continuãm traditia Caravanei îndrãgostitilor, care de Valentine’s Day oferã îndrãgostitilor ocazia de a face surprize: flori, cadouri si posibilitatea de a efectua o <<cãsãtorie de probã>>. Anul acesta vor oferi ceritifcate de cãsãtorie noi, vor avea un alt continut si un alt aspect. De asemenea, vom oferi mai multe premii pentru cele mai frumoase declaratii de dragoste, dar si cele mai urâte. Vor fi jurizate de colegii mei, doi îngerasi, un cupidon si un drãcusor si vor fi rãsplãtite cu torturi, cine romantice si sticle de vin de la Cotnari. Sper sã vinã si cuplurile de aur, adicã oamenii mai în vârstã, pentru ca tinerii sã aibã un exemplu. Este al 11-lea an în care organizez Caravana îndrãgostitilor si sper sã continuã si la 70 ani. Îmi place ceea ce fac, eu organizez evenimente si la mare, la Constanta. Pur si simplu îmi place sã vãd oameni fericiti, îndrãgostiti si care se bucurã de viatã”, a explicat Romeo Ungureanu, organizatorul spectacolului.

“Oh, Ramona”, la Cityplex Vaslui. În film joacã si Smiley

Tot mâine, de la ora 18:45, va avea loc si premierea filmului “Oh, Ramona”, fãcut dupã cartea comediantului Andrei Ciobanu – “Suge-o, Ramona!”. Pelicula urmãreste transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-si trãieste candid si autoironic prima poveste de dragoste, inocentã si neîmpãrtãsitã, în alternantã cu a doua poveste, intensã si nebuneascã, incapabil sã facã o alegere. Personajul este interpretat de Bogdan Iancu, un tânãr în vârstã de 19 ani din Bucuresti. Si-a început cariera când abia împlinise 4 ani si a filmat prima lui reclamã. La 10 ani juca în comedia “Ho Ho Ho” si de atunci a mai apãrut în filme ca “Fluss des Lebens”, alãturi de Sandra Borgmann si în “A Farewell to Fools”, cu Gérard Depardieu si Harvey Keitel. Bogdan a intrat fãrã probleme în pielea personajului din “Oh, Ramona!”. Si asta pentru cã în momentul filmãrilor era el însusi licean: “Andrei este un EU înainte de maturizare. Asta nu înseamnã cã acum sunt o persoanã neapãrat mult mai maturã, mai am lucruri de învãtat, dar, ca oricine, am avut perioada mea jenantã în care doar încercam sã “fac si eu parte din trib”. Andrei mi-e aproape. Schimbãrile prin care trece el sunt, clar, schimbãri prin care am trecut si eu în adolescenta mea”, spune Bogdan Iancu. Comedia “Oh, Ramona” îi are în roluri-surprizã pe Andrei Ciobanu, Feli, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Cristina Ich, Gabriel Jugaru, Howard Dell sau Alex Cotet. În ce îl priveste pe Smiley, el nu se face auzit doar în muzica de pe coloana sonorã, ci are si rol de politist: “Am fost preot, pepenar, adica vindeam pepeni, dansator si cântãret, dar politist niciodatã într-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate în ea. Trebuie sã vedeti la cinema despre ce e vorba”.

Bilete la jumãtate de pret în Trenul Dragostei

Pentru cei care vor sã evadeze din Vaslui mâine, de Ziua Îndrãgostitilor, trebuie sã stie cã CFR oferã biletele la jumãtate de pret. Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilã pentru cãlãtoria la clasa I si a II-a si se acordã la achizitionarea a douã bilete pentru acelasi tren InterRegio. Oferta va fi disponibilã si pe data de 24 februarie, când se sãrbãtoresc Dragobetele. “În luna iubirii, pentru zilele de 14 si 24 februarie 2019, CFR Cãlãtori pune în vânzare bilete la jumãtate de pret pentru îndrãgostiti sau parteneri de cãlãtorie cu trenul. Prin ”Drag-Oferta”Jumãtate voi, jumãtate noi!, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg si se acordã la achizitionarea a douã bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi rutã, în aceeasi zi. “Drag-Oferta pentru îndrãgostiti” este disponibilã exclusiv la casele de bilete din statiile CFR, este valabilã la anumite trenuri la clasa I si clasa a II-a, nu se cumuleazã cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achitã integral pentru fiecare cãlãtor. Înainte de efectuarea cãlãtoriei, rugãm pe toti pasagerii sã se asigure cã au bilet, pentru evitarea taxãrii suplimentare în tren corespunzãtoare rangului de tren si zonei kilometrice si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementãrilor în vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, cãlãtorii sunt rugati sã consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sã ne contacteze la numãrul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sã se adreseze personalului nostru din statii”, se aratã în comunicatul de presã transmis de CFR.