|

Vasile Ungureanu, al doilea director membru PSD, demisioneazã de la conducerea Aquavas Bârlad!

LA PENSIE?… Liderii PSD Bârlad au intrat în zodia demisiilor! Dupã Adriana Ursu, care sãptãmâna trecutã si-a dat demisia din conducerea SC Reiser, ieri dimineatã, inginerul Vasile Ungureanu, directorul sucursalei Bârlad a SC Aquavas SA Vaslui, membru marcant al PSD a demisionat din functie! Oficial, acesta s-a retras la pensie, însã plecarea sa bruscã din functie se pare cã i-a fost „impusã” de posibilitatea accederii în politicã pe listele de consilieri locali/judeteni sau pe cele pentru parlamentare. Vasile Ungureanu a precizat însã cã el a demisionat pentru cã s-a pensionat! Interimatul, pânã când va fi numit oficial, pe postul de director al Sucursalei Bârlad va fi acoperit de Cãtãlin Buzincu, inginerul sef al institutiei si mâna dreaptã a lui Vasile Ungureanu.

Cererea de demisie a fost trimisã Consiliului de Administratie al operatorului de apã vasluian, prin fax. Gabriel Besleagã, directorul general al Aquavas Vaslui, a precizat pentru cotidianul Vremea Nouã, cã cererea de demisie a directorului Vasile Ungureanu este unilateralã, având în vedere cã acesta este pensionar de drept de la finele anului 2019. „Chestiunea cu demisia este unilateralã si de unicã vointã. Dumnealui a solicitat demisia, având în vedere cã oricum era pensionar de drept de la finele anului trecut. A solictat încetarea cu acordul pãrtilor a contractului de muncã, începând cu data de astãzi. Obligatia pe care o avem este sã asigurãm continuitatea la conducerea sucursalei si o sã vedem, cine va fi interimar.”, a precizat inginerul Gabriel Besleagã. Vasile Ungureanu a precizat cã a plecat, chiar de ieri, acasã, la pensie si nu doreste sã dea prea multe explicatii. Acesta a fost manager din 2010 la Sucursala Bârlad a SC Aquavas SA Vaslui, pânã ieri, 20 februarie. „Vreau sã stau la pensie si atât. Nu am alte proiecte deocamdatã. În locul meu, pânã când se va numi altcineva, este inginerul sef Cãtãlin Buzincu”, a spus succint fostul director Vasile Ungureanu.

Zodia demisiilor în PSD?

Este cea de a doua demisie de rãsunet de la cârma societãtilor aflate în „subordinea” PSD Bârlad – prima fiind a inginerei Adriana Ursu, din fruntea SC Reiser Ldp, operatorul de drumuri al Bârladului. Dacã inginera Ursu s-a rãzgândit în doar trei ore si a cerut revocarea cererii de demisie, la Vasile Ungureanu nu s-a întâmplat asa ceva, lucru care ar confirma într-un fel zvonurile cã între Ungureanu si Besleagã existã disensiuni mari, iar bârlãdeanul nostru nu a mai suportat presiunile. Sau, alte zvonuri, cã Vasile Ungureanu ar dori sã candideze pe listele PSD”: ori la CLM, ori la CJ Vaslui, ori la Parlamentare! Deocamdatã, versiunea oficialã a lui Vasile Ungureanu este cã vrea sã stea la pensie sã se bucure de nepoti si sã se relaxeze! Next!